1. Sony stelt vragen over PS4 Remote Play op Switch

Sony stelt vragen over PS4 Remote Play op Switch

Enquête stelt gamers diverse vragen over Remote Play

Sony vraagt via een enquête aan gamers of er interesse is in het gebruik van PlayStation 4 Remote Play op de Nintendo Switch.

Informatie uit de enquête werd op Reddit geplaatst door bezoeker YouRedditHereFirst. Sony vraagt aan gamers op welke systemen ze PS4 Remote Play willen ervaren, waaronder Switch, Android TV en Apple TV.

In de enquête wordt ook gevraagd of er interesse is PS1- en PS2-games via Remote Play, of men ook wil spelen zonder internetverbinding en of men een kleinere versie van de DualShock 4-controller ziet zitten.

Hoewel de enquête niet bewijst dat Remote Play ook naar andere apparaten zoals de Switch komt, is het wel een teken dat Sony overweegt om dit mogelijk te maken. Er gaan al geruime tijd geruchten dat Microsofts Xbox Game Pass naar de Switch komt, omdat het bedrijf heeft aangegeven de service op elk mogelijk systeem beschikbaar te willen maken.

Met PS4 Remote Play kunnen gebruikers PS4-games naar pc, Mac, iOS of Android streamen. Dit is alleen mogelijk wanneer zowel de PlayStation 4 als het apparaat in kwestie verbonden zijn met hetzelfde (thuis)netwerk.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Bij mij werkt het nog niet lekker. Veel lag. Volgende maand krijgen we glasvezel, dus hoop dat het dan beter gaat.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren