1. Sony probeert gelekte The Last of Us: Part 2-filmpjes tegen te gaan

Sony probeert gelekte The Last of Us: Part 2-filmpjes tegen te gaan

Daar komen de copyright claims

De afgelopen dagen is er gameplay van The Last of Us: Part 2 op internet verschenen, en Sony probeert dit nu zoveel mogelijk tegen te gaan.

Er zijn de afgelopen dagen diverse korte gameplayfilmpjes van het spel verschenen. Zo was er in een filmpje te zien hoe Ellie en Dina op hun paarden door de sneeuw rijden en een gesprek houden. Ook was er een filmpje verschenen waarin een korte minigame te zien was waarin Ellie op haar gitaar speelt.

De video's die op YouTube stonden, zijn nu offline gehaald. Een van de filmpjes is op privé gezet, maar het andere filmpje heeft een copyright claim van Sony Interactive Entertainment LLC gekregen. Sony zit ondertussen achter diverse andere plekken op het internet aan waar de filmpjes worden gehost. Het is niet bekend hoe gameplayclips van het spel zijn uitgelekt.

The Last of Us: Part 2 had oorspronkelijk eind mei op PlayStation 4 moeten verschijnen, maar eerder deze week werd het spel voor onbepaalde tijd uitgesteld. Dit vanwege de logistieke en commerciële problemen die komen kijken bij het lanceren van een game tijdens de coronacrisis. Wanneer het spel nu uitkomt, is niet bekend.

The last of us 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • gooi die filmpies ff online dan??
  • @Soon.

    Haha echt he…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren