1. Sony San Diego 'breidt bestaande franchise uit'

Sony San Diego 'breidt bestaande franchise uit'

Uncharted 5?

Sony's nieuwe San Diego-studio werkt aan een actie-adventuregame die een bestaande franchise uitbreidt. Dat lijkt uit een beschrijving op LinkedIn van ex-studiohoofd Micheal Mumbauer.

In een beschrijving van zijn carrière zegt Mumbauer:

"Zijn laatste prestatie is het bouwen van een gloednieuw, sterren-AAA-actie-adventure-ontwikkeleam voor PlayStation. Gevestigd in San Diego en gebruikmakend van eigen engine-technologie is dit team samengesteld om bestaande franchises uit de breiden en nieuwe verhalen voor de volgende generatie spelers te maken."

Ook is op zijn profiel onder het kopje 'uitgelicht' een video over Uncharted 5 van YouTuber RobinGaming te vinden, zo merkt IGN op. Gebruikers op LinkedIn selecteren links naar dergelijke artikelen en video's zelf.

Er wordt al langer gespeculeerd dat Sony's nieuwe San Diego-studio - die officieel nog geen naam heeft - werkt aan een nieuwe Uncharted-game. Zo zoekt Sony al sinds 2018 werknemers voor een actie-adventuregame.

Uncharted 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ik blijf hopen op een nieuwe Syphon filter of een nieuwe getaway game.
  • Als groot uncharted fan hoop ik dat dit klopt. Leuk dat er naar de Nederlandse youtuber RobinGaming wordt verwezen. Volg hem zelf ook en hij heeft goede content.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren