1. Sony heeft patent aangevraagd voor AI-spraak assistent

Sony heeft patent aangevraagd voor AI-spraak assistent

PlayStation Assist

De oplettende Twitter-gebruiker Daniel Ahmad heeft informatie over een nieuw Sony-patent gedeeld via Twitter, het gaat hierbij om een patent voor PlayStation Assist.

Daniel Ahmad is een analist die zich bezighoudt met nieuws omtrent gaming en technologie en heeft in het verleden vaak informatie gedeeld over patenten van Sony.

Op de patentpagina is veel informatie te vinden over PlayStation Assist. Het patent van Sony beschrijft PlayStation Assist als een methode voor gaming-assistentie, waarmee spelers via een vraag om hulp kunnen vragen aan een back-end game-assist-server. Verder wordt er gezegd dat de vraag elk formaat kan hebben, of een combinatie van formaten, inclusief audio, tekst en video.

Dit zou betekenen dat de speler niet meer een telefoon of laptop hoeft te pakken als hij/zij een vraag heeft, in plaats daarvan zou de speler een knop in kunnen drukken en gebruikmaken van PlayStation Assist die de servers checkt om het antwoord te vinden.

Of en wanneer PlayStation Assist beschikbaar is voor alle PlayStation-gebruikers is nog onbekend.

sony
sony
sony
sony
sony

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Top! Iets om gelijk uit te zetten. :-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren