1. Sony weet wie verantwoordelijk is voor The Last of Us: Part 2-leaks

Sony weet wie verantwoordelijk is voor The Last of Us: Part 2-leaks

Vervolgstappen zijn nog onduidelijk

Sony weet wie de beelden en spoilers rondom The Last of Us: Part 2 heeft gelekt.

Dat meldt het bedrijf in een statement aan GamesIndustry. De individuelen verantwoordelijk voor de lek zijn "geen onderdeel van Sony Interactive Entertainment of Naughty Dog". Dit terwijl er eerder geruchten gingen dat het lek van een voormalige werknemer van de ontwikkelaar kwam.

Vorige maand lekte er nieuwe beelden van het uitgestelde The Last of Us: Part 2, een van de meest langverwachte PlayStation 4-games tot dusver. Ook werden een aantal grote spoilers over het verhaal van de game op het internet geslingerd. The Last of Us: Part 2 zou eerst in mei uitkomen, maar werd een krappe maand uitgesteld naar 19 juni.

Het is niet bekend wat voor actie Sony onderneemt tegen de persoon of personen verantwoordelijk voor het lekken van de beelden en de spoilers.

The last of us 2

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Nou gelukkig maar dat het geen medewerker was. En ik hoop dat de leaker een mega boete krijgt. Zo ga je dit soort dingen voorkomen.
 • Wat Kaas ook al zegt ik hoop dat de verantwoordelijken een hoge boete krijgen. Zelf geprobeerd te ontsnappen aan spoilers maar helaas toch per ongeluk een grote spoiler langs zien komen. Het is niet anders, alsnog heel veel zin in de game.
 • @Real13

  Bij mij juist hetzelfde, ook nog steeds zin in deze game. Maar met mixed feelings.
 • Als er inderdaad geen connecties zijn aan ND of Sony, zullen ze hem of haar flink willen aanpakken. Een voorbeeld stellen om dit voortaan te voorkomen, en terecht. Dit brengt toch behoorlijk schade toe aan de studio.
 • The Last of Us 2 loopt over van politieke correctheid en ze hebben advies aangenomen van niemand minder Anita Sharkeesian.. Ze gaf advies op diverse vlakken, bijvoorbeeld om vrouwen minder vrouwelijk te maken. Dit zal helaas een ramp gaan worden, net als de politiek correcte film reboots, die allemaal voor een bepaalde richting kiezen.

  Creatieve vrijheid wordt beteugeld, voor sommige mensen is een lesbisch stel nog niet feministisch genoeg.
 • Mij maakt het geen bal uit. Sinds de PS3 heb k elke game van Naughty Dog zonder twijfelen aangekocht.

  Los van het politiek correcte gezeik, horen we echter meer een meer wat en trieste werkgever ND wel is en hoeveel mensen er ondertussen al vertrokken vanwege die werkomstandigheden.

  Het gevolg is dat ND puur uit principe aan mij geen cent zal verdienen met The Last of Us 2. Ik haal em wel es 2dehands zodat ze aan mij alleszins geen bal verdienen met hun kutgedrag.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren