1. Twisted Metal-serie in ontwikkeling door Sony en Deadpool-schrijvers

Twisted Metal-serie in ontwikkeling door Sony en Deadpool-schrijvers

Live-action serie bevat een post-apocalyptisch landschap én Sweet Tooth

Sony Pictures werkt samen met de schrijvers van de Deadpool-films aan een serie gebaseerd op Twisted Metal.

Dat meldt Variety. Het gaat om een live-action serie. Rhett Reese en Paul Wernick werkten eerder aan de Deadpool-films en Zombieland en zouden als executive producers aangesteld zijn. Cobrai Kai-producent Michael Jonathan zou ook betrokken zijn bij de ontwikkeling van de serie.

Asas Qizilbash, hoofd van PlayStation Productions, bevestigde de informatie aan Variety. "Twisted Metal is een van de meest geliefde PlayStation-franchises. We vinden het geweldig om met zo'n goed team deze iconische game tot leven te wekken voor de fans."

Volgens Variety draait de serie om een buitenstaander met een grote mond die een mysterieus pakketje over een post-apocalyptisch landschap moet vervoeren om zo kans te maken op een beter leven. Hij krijgt hulp van een schietgrage autodief terwijl hij allerlei gewelddadige stropers tegen het lijf loopt, waaronder een gestoorde clown die in een ijstruck rondrijdt. Laatstgenoemde is logischerwijs het Twisted Metal-personage Sweet Tooth.

Twisted Metal is niet de enige gameverfilming waar Sony aan werkt. Zo maakt HBO een serie gebaseerd op The Last of Us, schittert Tom Holland in een bioscoopfilm gebaseerd op Uncharted en maakt Sony een Metal Gear Solid-film met Oscaar Isaac als Solid Snake.

Twisted Metal

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren