1. Soundtrack Tetris Effect komt deze maand uit

Soundtrack Tetris Effect komt deze maand uit

Na vele vertragingen

De soundtrack van Tetris Effect komt later deze maand uit, zowel digitaal als op vinyl. Dat heeft uitgever Enhance bekendgemaakt via Twitter.

Het uitbrengen van de soundtrack heeft vertraging opgelopen door de wereldwijde coronacrisis. In november konden klanten de fysieke versie pre-orderen via Limited Run Games, maar de verzending daarvan werd uitgesteld. Inmiddels zijn de fysieke soundtracks onderweg naar de uitgever, die ze vervolgens verzendt naar zijn klanten. Zodra die hun product binnen hebben, zal Enhance een link plaatsen naar Bandcamp, waar de soundtrack digitaal gekocht kan worden.

Tetris Effect kwam in 2018 exclusief uit voor de PlayStation 4, met ondersteuning voor PS VR. Later werd de game ook voor pc uitgegeven. In onze review roemden we de soundtrack als een van de hoogtepunten van het spel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren