1. South Park: The Fractured But Whole krijgt Bring the Crunch-dlc

South Park: The Fractured But Whole krijgt Bring the Crunch-dlc

The Stick of Truth voor Switch aangekondigd

De Bring the Crunch-dlc voor South Park: The Fractured But Whole komt op 31 juli uit.

De dlc voegt een aantal nieuwe verhalende missies toe waarin het personage Mint-Berry Crunch voorkomt. Het is de bedoeling dat spelers een zomerkamp redden nadat de begeleiding vermist wordt. De dlc voegt een nieuwe klasse toe, Final Girl. De dlc kost 11,99 dollar (een prijs in euro's is nog niet bekend) en is onderdeel van de seizoenspas.

Ubisoft heeft daarnaast ook aangekondigd dat South Park: The Stick of Truth in dit kwartaal, dat loopt tot en met september, digitaal op de Switch verschijnt. Eerder kwam vervolg The Fractured But Whole al fysiek en digitaal op Nintendo's platform uit. Een prijs is er nog niet, al wordt er van uitgegaan dat het spel niet voor de volledige prijs van een nieuwe game verkocht zal worden.

South Park Fractured But WHole

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik ben wel benieuwd naar de hoeveel speeluur hier in zit. De hoofdgame had ik vrij vlot 100% dus dan vind ik €12 wel prijzig.
  • @AWESOMEDUDE3 valt dus best wel mee….
  • ah tof hoor!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren