1. Speciaal mod-platform uitgebracht voor Battlefield 3

Speciaal mod-platform uitgebracht voor Battlefield 3

Venice Unleashed

Er is een speciaal mod-platform uitgebracht voor Battlefield 3, genaamd Venice Unleashed.

Venice Unleashed biedt spelers de mogelijkheid om een eigen eigen game te hosten op een toegewijde privé server. Verder is het mogelijk om met de kleurcorrectie te spelen en kunnen spelers talloze mods aan de game toe te voegen.

Om met het platform aan de slag te kunnen gaan, dienen spelers wel in het bezit zijn van een officieel kopietje van de game, compleet met de nieuwste update en een Orgin-account. Spelers hoeven echter niet te beschikken over alle dlc om gebruik te kunnen maken van Venice Unleashed. Vanzelfsprekend heb je deze wel nodig wanneer je een game wil hosten op een van de maps van de uitbreidingspakketten.Het mod-platform kan hier worden gedownload.

Hieronder kun je een trailer van Venice Unleashed bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Ik begrijp soms niet hoe jullie beslissen wat jullie wel en niet vertalen en hoe jullie kiezen dat iets met hoofdletters is of niet.

    Maar ja, als ik het allemaal beter weet, dan zou ik zelf wat moeten beginnen. ;-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren