1. Speedrunner speelt Pillars of Eternity 2 in 26 minuten uit

Speedrunner speelt Pillars of Eternity 2 in 26 minuten uit

Een kort spelletje

Volgens de HowLongToBeat-website zijn spelers bijna vijftig uur zoet met Pillars of Eternity 2. YouTuber en speedrunner Onin vindt tijd echter een uitdaging en heeft recentelijk het spel binnen een halfuur uitgespeeld.

In de beschrijving van de video op YouTube staat hoe Onin sommige cutscenes heeft kunnen vermijden, hoe hij specifieke krachten gebruikt en ook waarom hij aan het begin een npc doodt. De volledige speedrun kan hieronder bekeken worden. Hij duurt 26 minuten en 25 seconden.

Voor deze tijd maakt Onin wel gebruik van de perk 'blessings' die in eerdere playthroughs vrijgespeeld moet worden. Ook speelt hij op 'Paths of the Damned' (hoogste moeilijkheidsgraad) in plaats van easy, zodat een specifiek gevecht snel verloren kan worden om tijd te winnen. Ook werden er gevechten vermeden door gebruik te maken van stealth, een vaardigheid van de rogue waarmee hij uit het zicht van vijanden kan blijven.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren