1. Nieuw speedrun-wereldrecord gezet in Mortal Kombat 3

Nieuw speedrun-wereldrecord gezet in Mortal Kombat 3

Na ruim vier uur proberen

Youtuber Parallax heeft er ruim vier uur over gedaan, maar aan het einde van zijn poging wist hij het wereldrecord van Mortal Kombat 3 in handen te nemen. Hij speelde de vechtgame in vier minuten en vierendertig seconden uit, zo’n drie seconden sneller dan de vorige titelhouder.

Om te kunnen kwalificeren moeten aan een aantal eisen worden voldaan. De speler moet de Master-toren zo snel mogelijk voltooien, met welk personage maakt niet uit. De tijd begint pas te tikken zodra de toren is geselecteerd en eindigt wanneer de speler Shao Kahn verslaat. Parallax heeft uiteindelijk het record verbroken met Kabal en heeft er dus vier minuten en vierendertig seconden over gedaan.

Het lijkt erop dat hij het record heeft weten te behalen door de CPU goed te kunnen anticiperen en bijna altijd de eerste klap uit te delen. Daarna spint hij zijn tegenstander en gebruikt hij veel dezelfde aanval van Kabal.

Bekijk hieronder de video, de speedrun start om 4:40:59.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Heel tof dit soort nieuwtjes.

    Ik vind het bewonderenswaardig dat mensen dag in dag uit 1 game trainen voor een paar tellen winst.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren