1. Speedrunner speelt Ring Fit Adventure in 19 uur uit

Speedrunner speelt Ring Fit Adventure in 19 uur uit

Voel je spieren branden

De meeste mensen vinden een uur tot twee uur in de sportschool wel genoeg, maar de speedrunner Adam England vond dat echter niet genoeg en besloot een Ring Fit Adventure Any%-speedrun te doen. Dit koste hem negentien uur om te voltooien.

Met Any% wordt bedoeld dat het niet uit maakt hoeveel procent van de totale game is gespeeld, zolang de eindbaas maar verslagen is. In een gesprek met Vice laat England het volgende weten over zijn beslissing om deze game te gaan speedrunnen, “Ik heb altijd al een rpg- of jrpg-game willen speedrunnen, volgens mij heb ik een keer met iemand een grap gemaakt over Ring Fit Adventure speedrunnen en dat is blijven hangen.”

England is echter niet de eerste noch de recordhouder, die titel behoort aan Japanse speler Sakinyan die op dezelfde stand de game uitspeelde in 18 uur een 55 seconden. Een tweede poging van Sakinyan eindigde echter eerder, na zo’n 11 uur, waarschijnlijk omdat het niet meer ging.

Normaliter wordt er bij speedruns vaak gebruikgemaakt van glitches en/of kortere wegen die de game biedt, dat is bij Ring Fit Adventure echter niet het geval. Bovendien moet de speler ook zijn/haar stamina in de gaten houden, evenals ervoor zorgen dat hij/zij gehydrateerd blijft. Of dit een gezonde speedrun is, wordt even buiten wegen gelaten.

Onze review al gelezen? Alicia meldt in haar review dat "Ring Fit Adventure doet wat het belooft te doen: je de motivatie geven om te sporten en dit ook vol te laten houden dankzij de ontzettend leuk uitgewerkte verhaalmodus".

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • 19 uur? Dat wil zeggen dat de game dus niet goed te exploiten is, haha.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren