1. Mod vervangt Goku door Goose in Dragon ball z: kakarot

Mod vervangt Goku door Goose in Dragon ball z: kakarot

Of Shaggy

Dragon Ball Z: Kakarot is nog maar net uit en nu verschijnen er al verschillende mods voor de game. De meest opvallende mod is de gans van The Untitled Goose-game en een Shaggy-mod van Scooby-Doo is ook al in de maak.

Met de mod simpelweg genaamd: Goose, kan de speler Goku vervangen door de hoofdrolspeler van The Untitled Goose Game. De mod is een model zonder animaties waardoor de statische gans tijdens het spel over je beeld vliegt, springt maar vooral glijdt.

De verwachte mod met Shaggy van Scooby-Doo is ook al in de maak. Modmaker Beatz heeft al een twitterbericht geplaatst waarin een korte video te zien is met Shaggy Rogers in de plaats van Goku.

Op dit moment staan er negen mods online waaronder CJ van Grand Theft Auto, een Latijns-Amerikaanse vertaling van Dragon Ball Z: Kakarot, Shigeo Kageyama (Mob Psycho 100) als Goku en Gundam mod. Tot slot staat er ook preview op YouTube van waardoor spelers als Sonic kunnen spelen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

 • Normaal vind ik dit soort mods leuk, maar in dit geval voelt echt als een belediging. Ik kan veel handlen maar Dragon Ball parodieën/belachelijk maken / aanpassen valt daar niet onder.

  Dat gezegd hebbende, dit is beste dragon Ball Z rpg sinds the Legend of the Super Saiyan. Zit nu al 19 uur en 15 minuten te genieten van deze game.
 • @Meta_coola

  WoW, ik zit maar aan 5 uur ofzo, stevig gespeeld jij. 1 ding stoort mij wel, dat het niet echt een RPG gevoel geeft. Dat je gwn kunt winnen van een high level vijand door gewoon vitamine drankjes te drinken.
 • @CyberFl

  Heb zelf ervoor gekozen om ten alle tijden maar drie potions bij te hebben.

  Ja ik ga echt hard op deze game. (nogmaals ik heb de pech dat ik maar 4 a 5uurtjes per dag kan slapen) dus ik maak vooral wat uurtjes in de nacht.


  Het is echt een geweldige game en niet alleen omdat het dragon Ball game is. Nee ook als game in het algemeen is het een geweldige game.
 • @Meta_coola Stel je je niet een beetje aan? In je reacties roep je altijd dat mensen zich niet zo snel beledigd moeten voelen… Gewoon een funny mod, zoals de PC-community altijd razendsnel is met dit soort ongein.

  Reviews zijn niet al te denderend voor Kakarot. Als je het bijvoorbeeld afzet tegen de recente South Park rpgs, die games hebben op zichzelf tenminste een geraamte dat sterk is. Dat maakt de game ook leuk voor casual fans van de serie, of gewoon rpg-liefhebbers. Dat lijkt helemaal te missen bij Kakarot, die draait alleen maar om het Dragonball sausje. Haal je dat weg, blijft er echt geen goeie game over.
 • @Prof_Nakayama

  Dude, heb jij de game gespeeld? Ik speel de game sinds launch, en geloof mij… Het is verslavend en oh zo leuk. Dus niet steeds de reviews volgen. Je moet het zelf leuk vinden. Dit is echt een game dat ik wil blijven spelen omdat er zoveel te doen is.
 • Voor het eerst in een lange tijd vind ik de user score op metacritic representatiever voor de game dan de critici score op metacritic, ik weet niet waarom maar de critici slaan de plank volledig mis met het beoordelen van deze game.

  Zeker als als critici met dit soort statements komt

  I’ve played Dragon Ball Z: Kakarot for five hours so far, and it appears to be part fighting game and part fetch-quest generator. Mostly it’s a rehash of the source material that almost anyone who will be interested in the game will have seen performed half a dozen different ways.


  Dan ben je in mijn ogen ook gelijk af (voor eeuwig af)

  Zou erg slecht zijn als ze de source material niet zouden rehashen.

  Eindelijk sinds jaren een dragon Ball Z rpg die heel het verhaal van dragon Ball Z van begin tot eind verteld en dan nog lopen bitchen. Fate in humanity - 9000
 • @Meta_coola

  Wij zijn nog van de oude garde, de nieuwe generatie zijn teveel gefocust op reviews, terwijl ze de game nog niet hebben gespeeld. Plezier maak je zelf.
 • @Meta_coola

  Het is natuurlijk wel een klein beetje hypocriet als je 2 weken geleden in een review nog roept dat mensen zich niet zo druk moeten maken om onderwerpen als Homofilie, Pedofilie en verkrachting, maar zich nu beledigt voelt als DBZ een beetje op de hak wordt genomen ;)

  En ook is het natuurlijk wel licht ironisch dat je Userscire op Metacritic eerst nog onbertouwbaar noemde toen AC er laag op scoorde en het nu opeens het eerlijker vind.

  Ik denk zelf dat je niet moet vergeten dat jij als Mega DBZ fan natuurlijk wel de core audience bent voor deze game. In veel reviews die ik heb gelezen wordt ook gezegd dat dit voor grote DBZ fans een veel leuker game zal zijn dan voor een gemmidelde gamer ;)

  Ik zou je dan ook niet zo blindstaren op cijfers, uiteindelijk zijn het toch maar mening.

  Ben ook wel benieuwd naar die van jou, kunnen we hier binnekort als je hem hebt uitgespeeld een review verwachten?
 • @Shuckles
  Meta is nou eenmaal niet objectief genoeg om een discussie mee te voeren. Ik kan dan ook niet begrijpen waarom je een review over deze game van hem zou willen lezen…
 • @Shuckles

  Het waren de user score van nba 2k18 en shadow of war, waardoor ik het vertrouwen verloor. Op de eerste dag eerste uur zelfs 800 reviews met 3tjes en 4tjes.

  Nu met Dragon Ball Z kakarot heb ik sinds lange tijd niet het gevoel dat men een cijfer heeft gegeven om te trollen of omdat ze butthurt zijn.

  Over je vraag komt er van mijn kant uit een review over deze game. Ik denk het eerlijk gezegd niet, want men zal dan toch zeggen "is totaal niet geloofwaardig want Coola" (en dat terwijl ik met m'n anime reviews hier op IG gewoon een schappelijk cijfer geef en er objectief naar kijk. Of een 7,8 moet gezien worden als een extreem hoog cijfer. 🤷🏻‍♂️ 🤷🏻‍♂️)
 • @Meta_coola

  Ik geef de game een 7.5, zeer leuke gameplay, magere RPG elementen. Maar een must have voor de fans.
 • @CyberFl

  Ik blijf vooralsnog steken op een 8,5. Maar dat kan nogsteeds zakken of stijgen.
 • @Meta_coola

  Voor mij net een iets te hoge score, er zitten nogal mankementen in. En de RPG elementen zijn echt zwak.
 • @CyberFl

  Ik ben in die 24 + uur één bug tegen gekomen (character die door de vloer zakt). Daarnaast heb ik soms heel soms ruzie met de camera. En qua rpg elementen ben ik alleen lichtelijk teleurgesteld in het levelen zelf.

  Dat zijn de minpunten tot nu toe.  De pluspunten zijn tot nu toe

  Heel het dragon Ball Z verhaal word vertelt.

  Skill tree is goed uitgewerkt

  De community/soul emblems zijn lekker diep uit gewerkt en daarin shinet het rpg gebeuren echt geweldig.

  Combat is geweldig, het is soepel maar ook heerlijk uitdagend. En ook eerlijk gezegd best anders is dan dat van Xenoverse (2)

  Je speelt niet alleen een Dragon Ball Z game, je zit met deze game echt midden in de anime. Ben nog nooit een game tegen gekomen waar de immersie zou perfect aanwezig is
 • Deze mods zijn wel leuk. De game zelf is ook wel leuk, maar te weinig RPG en het had allemaal wel beter gekund. Als je iets weer herbruikt kan je het ook verbeteren en dat is niet echt gebeurd.

  7 hoger zou ik niet komen met deze game. Gewoon leuk en verhaal wordt goed gedaan, maar voor de rest, tsja gewoon niet verbeterd/veranderd.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren