1. Speel als Luigi in Super Mario Bros. 35

Speel als Luigi in Super Mario Bros. 35

Geheim speelbaar personage

Luigi kan worden ontgrendeld als speelbaar personage in Super Mario Bros. 35

Super Mario Bros. 35 verscheen begin deze maand voor Nintendo Switch en bevatte al die tijd een opvallend geheim. Spelers kunnen namelijk naast Mario, ook met Luigi spelen in de battle royale-game.

De man met de groene snor is echter niet zomaar speelbaar, spelers moeten daarvoor eerst level honderd bereiken. Zodra dit is gelukt, hoeven spelers enkel de L-knop ingedrukt te houden aan het begin van een potje om in Luigi te veranderen.

De game werd aangekondigd samen met andere Mario-producten die worden uitgebracht om de vijfendertigste verjaardag van Mario te vieren, waaronder het pas verschenen Super Mario 3D All-Stars. Super Mario Bros. 35 kan alleen gedownload worden door Switch Online-leden en is tot 31 maart 2021 beschikbaar.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Ok nou level 100 ben ik nog lang niet.
 • @DefenseForceNL
  Ik zit ook pas op de helft…
 • @SmartTies

  Ik nog niet eens zit pas op level 28.
 • @DefenseForceNL
  Ik ben normaal gesproken nooit echt de beste in battle royals, maar ik eindig hier 9 van de 10 keer in de top 3 en vaak ook op 1 en dan gaat het snel. Daarbij moet ik zeggen dat ik in de jaren 80 heel lang het origineel met Duck Hunt als enige game heb gehad.
 • @SmartTies

  ik vond tertris 99 echt geweldig, maar smb35 doet hem niet echt voor mij. Vind de Switch, ondanks de knoppen, toch niet optimaal spelen voor NES games. De stick vind ik ig niet accuraat genoeg, en de d-pad zit wat te laag.
 • @benjaminben
  Speel je niet met een pro-controller? Dat scheelt al een hoop.
  Softwarematig is dit al een hele verbetering tov de Wii en old Super Mario Bros controls. Daar werd je geteisterd door input lag van de controllers. Het leek wel Chu Chu Rocket waarbij een button push een seconde duren voordat het vertaald werd op je TV.

  Tetris 99 ook ziek veel gespeeld. Ik denk dat Nintendo met nog meer BR's zal komen in de toekomst.
 • @SmartTies

  speel bijna alleen maar handheld. Mijn Ps4 is voor gamen op TV, mijn Switch vaak voor in bed of op de bank wanneer de wederhelft meuk als 'the masked singer' wil kijken.
 • @benjaminben
  O echt. Nee ik ben niet zo'n handheld gamer. Alleen met vakanties. Dan is die D-pad echt klote inderdaad. Celeste was bijna niet te doen in de latere levels.
 • Topspel trouwens.

  Zijn kleine dingen die Nintendo geeft met online, maar wel pure fun.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren