1. Anno 1800 nu een week lang gratis Speelbaar

Anno 1800 nu een week lang gratis Speelbaar

Verder komen er ook nieuwe uitbreidingspakketten

Ter ere van gamescom 2019 is Anno 1800 de hele week gratis te spelen via Uplay op de pc tot en met 26 augustus.

Deze week krijgen spelers al de mogelijkheid om de nieuwe dag-en-nachtcyclus van Anno 1800 in actie te zien. Deze functie komt voor alle spelers als onderdeel van een gratis update op 10 september.

Eerder dit jaar, op 30 juli, kwam de eerste uitbreidingspakket van Anno 1800 uit, genaamd Sunken Treasures. De speler wordt op pad gestuurd om verloren scheepswrakken op te sporen na een hevige zeeslag. Om deze quest te kunnen doen moet de speler 700 artisans hebben, daarna opent de regio Cape Trelawney waar het gevecht heeft plaatsgevonden en waar de speler zal gaan zoeken naar de wrakken. Deze regio is drie keer groter dan het grootste eiland van Anno 1800.

Verder komen er nog twee uitbreidingspakketten voor Anno 1800 aan, de eerst hiervan is Botanica. Bij Botanica kan de speler zijn/haar stad uitbreiden met een modulaire botanische tuin, waarbij de spelers ook items en beloningen kunnen verdienen. Aankomende winter zal het uitbreidingspakket The Passage verschijnen die het hoge noorden opent voor de spelers; overleef de kou en bouw je vloot luchtschepen.

De uitbreidingspakketten zijn onderdeel van de Anno 1800 season pass, maar zijn ook los verkrijgbaar.

Anno 1800
Anno 1800
Anno 1800

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Ff downloaden ff kijken of me gare pc het aakan

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren