1. Speel dit weekend de open bèta van Knockout City

Speel dit weekend de open bèta van Knockout City

Vijf ballen en drie speellijsten

Dit weekend vindt er een open bèta plaats van Knockout City. 

Volgens ontwikkelaar Velan Studios bevat de open speelsessie in ieder geval dezelfde content als de eerste bèta. Dat betekent dat spelers toegang krijgen tot verschillende ballen en mappen. Voorbeelden zijn de Moon Ball en de Rooftop Rumble-locatie. 

Verder introduceert de opkomende bèta de Sniper Ball, de Back Alley Brawl-map, een 1v1-modus en de Diamond Dash-speellijst. In totaal zijn er vijf verschillende ballen en drie speellijsten aanwezig. Spelers kunnen trouwens ook eigen wedstrijden starten, zodat er tegen vrienden gespeeld kan worden. 

Om ervoor te zorgen dat iedereen het maximale uit hun speeltijd haalt, kan de game nu alvast worden gedownload. De bèta start morgen (2 april) om 15:00 uur Nederlandse tijd.

In Knockout City wordt er trefbal gespeeld, waarbij spelers andere spelers moeten raken met een bal. In de game zijn er echter speciale ballen, zoals een bombal die ontploft. Spelers kunnen zichzelf ook in een bal veranderen.

Knockout City

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren