1. Speel Mario Tennis Aces voor de release

Speel Mario Tennis Aces voor de release

Tevens nieuwe trailer toont beelden van het verhaal

Eind juni komt Mario Tennis Aces uit op de Nintendo Switch, maar fans kunnen nu nog voor de release van het spel deelnemen aan een Mario Tennis Aces-toernooi. Bovendien kan een kostuum worden vrijgespeeld voor de launch-versie. Deze informatie deelt Nintendo op hun officiële website. Iedereen met een Switch en een internetverbinding kan meedoen aan het toernooi.

Het evenement begint op 1 juni om 11:00 (Nederlandse tijd) en eindigt op 3 juni om 16:59. In eerste instantie kunnen spelers maar uit vier personages kiezen, maar er kunnen nog vijf extra personages worden vrijgespeeld.

Hoe verder spelers komen in een toernooi, hoe meer punten een speler verdient, maar vrees niet! Verliezen in een toernooi betekent niet dat spelers worden uitgesloten van het evenement. Spelers kunnen zo vaak deelnemen aan toernooien als ze willen. Bovendien ontvangen alle deelnemers het loodgieterskostuum van Mario voor de volledige versie van het spel.

Spelers kunnen op 25 mei deze versie van het spel alvast downloaden.

Mario Tennis Aces

Nieuwe trailer toont beelden van de verhaalmodus

Naast het evenement heeft Nintendo ook een nieuwe Japanse-trailer onthuld van Mario Tennis Aces. Daarin zien we al veel bekende informatie zoals de speciale moves, het breken van tennis rackets en blocks, maar er zijn ook nieuwe beelden van de verhaalmodus.

In de trailer zien we een mysterieuze zwarte mist die Luigi gevangen neemt en het is aan Mario om deze duistere schaduw op te heffen door verschillende tennis-uitdagingen aan te gaan. Onder andere neemt Mario het op tegen een reusachtige inktvis en moet hij hekjes omslaan op het vijandige veld.

Mario Tennis Aces komt op 22 juni uit op de Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

 • Even uit proberen binnenkort.
 • @kaassouflee30

  Helaas (nog) niet op IG, maar Kaas, wat vind je van de Retro studio's leak?
 • @Newgamessuck.

  Vind het onvoorstelbaar dat het nog niet op IG staat

  Maar als het waar blijkt te zijn. Het is een van de 2 richtingen waar Star Fox beter van wordt. De andere richting zou een Mass Effect achtige Star Fox zijn. Maar er zit potentie in. Mits er voldoende content in zit. De adventure mode beter is uitgewerkt dan die van Diddy Kong racing. En de online modus zeer tof is ook hoop ik dat Retro zelf nieuwe speelbare characters heeft mogen creëren voor deze game

  Het zou de perfecte September game zijn. Alleen zou ik als het waar is gewoon een teaser trailer droppen als Nintendo zijnde. En dan de gameplay trailer tonen in hun presentatie op de E3

  Ook vind ik het ongelofelijk dat mensen het al afzeiken voordat ze het gezien hebben. Een minpuntje hoelang moet ik nu op een nieuwe dkc wachten haha
 • @kaassouflee30

  Ik ben er ook wel blij mee. Starfox en Fzero zijn dood en fan favorites. Als dit is wat ik denk dat het is, is dit 2 vliegen in 1 klap.

  Ook beetje de mario kart (cross fzero, cross diddy kong racing) formule voor de core gamer zie ik voor me.
 • @kaassouflee30

  Het is nog steeds een gerucht. Mogelijk is er helemaal niets van waar. Laat Nintendo deze E3 eerst maar het tegendeel bewijzen. Natuurlijk geen eerdere teasers of trailers vóór de E3: dan is de verassing eraf, mocht het gerucht kloppen.

  Ik heb zelf niet zoveel met StarFox. Een verandering in genre zou interessant kunnen zijn. Als het zich in de ruimte afspeelt zou je daar veel mee kunnen doen, wat niet met Mario Kart kan. Voorbeeld: je hebt geen racebaan nodig in de ruimte, wat een redelijk nieuw gegeven zou kunnen zijn voor een racer. Liever geen Mario Kart of Diddy Kong Racing met StarFox personages.

  Toch, als ik dan mocht kiezen, zou ik liever voor een nieuw Donkey Kong Country gaan, dan voor een StarFox Racegame. Sowieso omdat die serie mij veel meer aanspreekt, "Tropical Freeze" een stevige verbetering was ten opzichte van "Returns" en ik graag zou zien hoe die vervolgens weer overtroffen kan worden.

  Maar vooralsnog zijn dit slechts geruchten. Als hij er niet bij zit tijdens de E3 ben ik niet teleurgesteld. Dan komt de nieuwe game van Retro Studios gewoon later. Wel benieuwd wat het gaat worden, maar of ik blij wordt van StarFox… Dat laat nog even op zich wachten.

  Artikel ging over "Mario Tennis Aces", waar ik op zich wel benieuwd naar ben. Blij dat ze met dat spel ook een andere richting inslaan, wat vooral de gameplay meer variatie en actie geeft. Moeten nog even kijken hoe dit uitpakt, maar ik heb er meer verwachtingen van dan destijds op de Wii U met "Mario Tennis Ultra Smash". Kan nog best een toffe titel worden, zeker als zomervakantie-game. :)
 • @MVG.

  Het zijn bronnen als Euro gamer kotaku die het ook melden. Zouden alleen de redit en 4chan users het melden zou ik ook sceptisch zijn. Daarbij wel of geen Star Fox deze E3 wordt het tijd voor Retro om er te zijn.
 • @Newgamessuck
  Een Star Fox racing game toch?
 • @Piet S.

  Klopt alleen voor IG duidelijk niet groot nieuws omdat het een dag later overal vermeld wordt behalve hier. Wat een afgang IG
 • @kaassouflee30

  Bij de Emté is de azijn in de aanbieding, 5 liter voor €2,99. Schoonmaakazijn welliswaar maar dat is geen probleem toch? Dan kun je nog even door.
 • @AWESOMEDUDE3

  Nope het staat onprofessioneel als je nieuws een dag later nog niet op de site hebt staan. Gamer pu etc wel dus waar blijft IG
 • @kaassouflee3
  die zijn aan het zoeken of Fortnite nog een scheet heeft gelaten waar ze een "nieuws"bericht van kunnen creëren.
 • @Soon.

  Dat blijkt wat een schande
 • @kaassouflee30
  Zand in je k*tje Kaas?
  Nu weten we wel dat je het een 'schande' vindt. :)
 • Het zal toch zeker deels waar zijn….
 • Hey dit is tof dit ga ik zeker even uitproberen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren