1. Speel nu PS4-games op je iPhone

Speel nu PS4-games op je iPhone

Helaas geen ondersteuning voor Dualshock-controllers

Het is nu mogelijk om PS4-games te spelen op iPhones en iPads via Remote Play. De PlayStation Remote Play-app is namelijk zojuist gelanceerd in de App Store.

Voorheen werd Remote Play Alleen ondersteund door Sony Xperia-telefoons, PlayStation Vita, pc en Mac. Nu de applicatie is uitgebracht kunnen spelers games streamen naar hun iPhone of iPad in 720p. Via de Remote Play-instellingen van de PlayStation 4 kunnen spelers een connectie bewerkstelligen via wifi. Ook zijn er instellingen om via verschillende netwerken en dus op afstand te spelen.

Helaas ondersteunen iOS-apparaten geen Dualshock-controllers, in tegenstelling tot Sony's Xperia-telefoons en de pc- en Mac-applicaties. Miogelijk wordt dit in de toekomst nog toegevoegd. De PlayStation-knoppenconfiguratie wordt weergegeven op het scherm als overlay. De laatste update van de Remote Play App maakt het mogelijk om de O- en X-knoppen te verwisselen, handig voor Japanse spelers die met O-bevestigen.

ps4

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • 1080p modus is ook gewoon in te stellen voor de Pro. 720p is de max streaming res voor de PS4, 1080p voor de Pro. Zelfde als op de PC, Mac en Android.
  • Handig voor pes (simulatie wedstrijden). Zojuist mijn iphoney SE weer eens uit de lade gehaald. Komt dat ding toch nog van pas.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren