1. Speel Skyrim binnenkort online

Speel Skyrim binnenkort online

Skyrim Together laat acht spelers op stap gaan

Skyrim Together, een mod voor The Elder Scrolls 5: Skyrim waarmee spelers de game tot acht spelers online kunnen spelen, is in bèta gegaan.

Dat maken de ontwikkelaars bekend op Reddit. Na een aantal opstartproblemen is Skyrim Together speelbaar voor een aantal Patreon-leden. De bèta zal niet heel lang lopen en is vooral bedoeld om eventuele problemen te ontdekken.

Het doel van Skyrim Together is om spelers met een tot zeven anderen van begin tot eind te laten spelen. Later zou dit aantal verder kunnen oplopen. De ontwikkelaar benadrukt dat Skyrim Together geen MMO is, maar slechts een multiplayer-modus voor de pc-versie van de game.

Een releasedatum voor de mod is nog niet bekend. Lees de FAQ van de game of bekijk het YouTube-kanaal voor alle mogelijkheden van Skyrim Together.

Skyrim blijft sinds de release in 2011 relevant. Zo verscheen laatst nog de Switch-versie en is de game zelfs speelbaar op Amazon Alexa.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jack O Redacteur bij InsideGamer en Gamer.nl. Helemaal gek van The Witcher 3, Pokémon, God of War en Uncharted. Zwak voor egels en andere beestjes.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren