1. Elf nieuwe speelbare personages in Fire Emblem: Three Houses Cindered Shadows

Elf nieuwe speelbare personages in Fire Emblem: Three Houses Cindered Shadows

Byleth: Teaches A Lesson

Nintendo heeft de speelbare personages van Cindered Shadows, de nieuwste dlc van Fire Emblem: Three houses, bekendgemaakt.

Tijdens de Super Smash Bros. Ultimate-livestream werd de volgende dlc van Fire Emblem: Three Houses onthuld. Inmiddels is ook bekend welke speelbare personages de uitbreiding introduceert. Het officiële Twitter-account van Fire Emblem: Three Houses Japanheeft namelijk een bericht gedeeld waaruit blijkt dat er elf nieuwe personages verschijnen.

Het gaat hier om een combinatie van oude en nieuwe personages, waaronder het nieuwe Smash Bros. Ultimate-personage en huisleider Byleth. Ook de huidige huisleiders Dimitri, Claude en Edelgard kunnen in het nieuwe zijverhaal worden bestuurd. De huidige leiders nemen daarnaast elk één vertegenwoordiger mee en tot slot verschijnen er vier personages van het nieuwe huis, The Ashen Wolves.

Hier vind je een lijst met alle namen van de nieuwe speelbare personages.

Fire Emblem: Three Houses Cindered Shadows verschijnt 12 februari voor Nintendo Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren