1. Insomniac maakt speelduur bekend voor nieuwe Spider-Man-game

Insomniac maakt speelduur bekend voor nieuwe Spider-Man-game

Community Director maakt dit via een tweet bekend

De speelduur voor de nieuwe game Marvel's Spider-Man is onthuld. Dit werd bekend na een tweet van Community Director van Insomniac James Stevenson.

Als reactie op een gestelde vraag zegt Stevenson dat de gemiddelde speelduur van de game ongeveer twintig uur bedraagt. Hiermee worden niet alle sidequests meegerekend. Zo deden spelers die de game testten er veel langer over om de game uit te spelen als ze veel sidequests uitvoerden.

De lengte van de speelduur is van toepassing op het gebruiken van de gemiddelde moeilijkheidsniveau met het deelnemen aan een gemiddeld aantal spelopties. De lengte van de game zou hiermee naast het aantal sidequests ook verhoogd kunnen worden door het verhogen van de moeilijkheidsgraad.

Marvel's Spider-Man verschijnt op 7 september exclusief voor PS4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

 • 20 uur voor de main quests is imho een goede lengte
 • @Meta_coola

  Zeker mooie lengte. Vrijdag de 7e kan niet snel genoeg komen!
 • Prima lengte. Als het een erg sterke game is, is men vast bereid de sidequests ook te spelen en dan zul je er nog veel meer uur mee zoet zijn.

  Ik weet nog niet of ik deze game ga spelen. Ik wacht de recensies af.
 • Staat in de pre-order. Volgende week vrijdag wordt een mooie dag.
 • Alles ziet er zo goed uit !
  Kan niet wachten.
 • Echt een schande dat deze game exclusief is voel me weer in de steek gelaten net zoals bij bloodborne jammer dit.
 • @masters007

  In de steek gelaten? Of gewoon de verkeerde console aangeschaft?
 • @Silverwolf

  Zeker niet de verkeerde console gekocht.
  Maar als je fan bent van bepaalde studio's en veel plezier hebt met het spelen van hun games is dit gewoon erg jammer.
 • @masters007 mwoah. een beetje "echte" gamer koopt toch beide consoles.. of wat dacht je van 3 consoles, switch mag ook prima in het rijtje.

  Men kan er elke keer weer over mokken, of gewoon die 300 (of minder als je een leuke aanbieding afwacht) euro lappen voor een ps4. Dan ben je in 1 klap van al dat geneuzel af. Daarnaast gaat een console met gemak 5 jaar of langer mee, dat rechtvaardigt de aankoop denk ik ook wel. Geld lijkt me dus niet het juiste excuus. Is er een andere rede waarom je wilt beperken tot 1 platform?
 • @nicster

  Ik koop simpel weg in mijn ogen de beste console. Meerdere consoles in je bezit maakt je niet meer een gamer dan als je er 1 bezit dat is volkomen onzin.

  Men zal er altijd over blijven mokken zolang er een reactie gedeelte onder het artikel plaatst vind. Zoals bij de meeste sites.
 • Ik snap het "gemok" wel. Exclusiviteit is mooi voor de consoleboer, maar een slechte zaak voor de consument. En nee, niet iedereen heeft het geld (ervoor over) om alle consoles te kopen voor een enkele game (per jaar).

  "our average play tester took around 20 hours on default difficulty, but some spent a lot longer if they did a ton of de quests/activities"

  Vind dit altijd zulke mooie PR-praat. Natuurlijk doen sommigen er langer over dan het gemiddelde: het is per definitie zo dat 50% er langer en 50% er minder lang over doet.
 • Exclusiviteit zorgt er nou juist voor dat er aan beide kanten veel meer kwalitatieve games krijgen. Zonder exclusiviteit is er geen concurrentie op dat vlak. Dat helpt de consument al helemaal niet.

  Daarnaast zijn de Spider-Man filmrechten gewoon van Sony en die hebben ze gelicenseerd aan Marvel. Daarvoor in de plaats krijgen ze nu een licentie om een Spider-Man game te maken. Dus je voelt je in de steek gelaten dat Sony geen games op de Xbox uitbrengt? Tja wat verwacht je…
 • Goede lengte. :-)
 • Nice hoor!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren