1. Speler haalt level 120 in nieuwe World of Warcraft-uitbreiding binnen 5 uur

Speler haalt level 120 in nieuwe World of Warcraft-uitbreiding binnen 5 uur

Uitbreiding is sinds vannacht te spelen

In de nieuwe uitbreiding van World of Warcaft: Battle for Azeroth heeft een speler in minder dan 5 uur het hoogste level bereikt. De speler in kwestie, Gingi, kreeg de hulp van twee teamgenoten om als eerste speler dit record te vestigen.

Uiteindelijk werd er in 4 uur en 17 minuten level 120 bereikt door Gingi. Icy Veins meldt dat het level zo snel werd bereikt doordat in de bèta de route was geoptimaliseerd om zo efficiënt mogelijk de quests af te gaan. Met het behalen van het hoogste level betekent het niet dat er niets meer te doen is. Wanneer het hoogste level wordt behaald krijgt de speler namelijk toegang tot de end-game-content.

Hieronder volgt een video van het moment dat de speler level 120 bereikt.

Speler Gingi is onderdeel van de zogenoemde Method-team; een e-sports-organisatie. Het is voor Method niet ongewoon om dit soort prestaties te leveren. In de eerdere uitbreiding van World of Warcraft Legion in 2016 wist de speler Fragnance van Method het hoogste level van 110 te bereiken in 5 en een half uur.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Mega interessante video. Bedankt….
  • Dan geniet je toch niet meer van het spel?
  • Ik vond het altijd leuk om het een beetje rustigaan te doen, zeker als de quests nieuw voor me waren.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren