1. Speler bouwt P.T. na in Unreal Engine 4

Speler bouwt P.T. na in Unreal Engine 4

Unreal P.T. nu te downloaden voor pc

Reddit-gebruiker Buzzooo21 heeft in negen maanden tijd een eigen remake gemaakt van de horror-game P.T. De game is gemaakt in Unreal Engine 4 en is te spelen in vr.

Onder de naam Unreal P.T. is de game binnen negen maanden gemaakt. Texturen, modellen en animaties zijn volgens Buzzooo21 van nul geschreven. Buzzooo2 heeft via zijn eigen website bekendgemaakt dat de game daar te downloaden is voor de pc. Volgens Buzzooo21 komt het spel grotendeels overeen met het origineel. Unreal PT is gemaakt om VR te ondersteunen. Bekijk hieronder de trailer van Unreal PT gemaakt door Buzzooo21.

P.T. werd in 2014 als demo uitgebracht door Metal Gear-maker Hideo Kojima en Guillermo del Toro. De game werd uitgegeven als playable teaser voor Silent Hills, maar werd verwijderd van de PlayStation Store toen de game werd geannuleerd. Sindsdien heeft P.T. een cultstatus en brengen PS4-consoles met de game erop geïnstalleerd veel geld op.

Unreal PT is te downloaden en te spelen voor op de pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Snel gedownload voor FucKonami erachteraan gaat
  • je kan nog altijd PT downloaden, enkel en alleen als je het ooit hebt 'aangeschaft' Ik heb dit vorig jaar nog kunnen doen want ik heb vorig jaar een PS4 gekocht maar daarvoor had ik nog snel PT in mijn bibliotheek gezet voor het van de PSN store ging. Maar het staat nog op een server. Hier kan je zien hoe je het toch kan downloaden met behulp van een programmatje op de pc
    https://youtu.be/uDpiq4xmkjM?list=FL6GJ9Ax3oGSo4jvjtPWjd-Q

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren