1. Speler haalt recordaantal kills tijdens raketlancering Fortnite

Speler haalt recordaantal kills tijdens raketlancering Fortnite

Elemental Ray behaalt 48 kills in één wedstrijd

Een Fortnite-speler genaamd Elemental Ray heeft een recordaantal kills in één wedstrijd binnengehaald tijdens een unieke raketlancering dit weekend.

Zaterdagavond om 19:30 werd er een in-game raket gelanceerd op de map van Fortnite: Battle Royale. Veel gamers besloten tijdelijk hun wapens neer te leggen en samen forten te bouwen om de raketlancering van grote hoogte te bekijken.

Wapens deden echter nog steeds schade en ook gebouwen konden nog kapotgemaakt worden. Speler Elemental_Ray besloot dus gewoon door te gamen terwijl andere spelers naar de lancering keken. Hij vernietigde een groot fort, waardoor hij in één keer 48 mensen doodde.

Hierdoor kwam Elemental_Ray op de nummer één positie in de recordhouderlijst te staan. Hierdoor startte er een discussie onder spelers of het record van Elemental_Ray wel telt, aangezien er een onuitgesproken regel was dat spelers elkaar zouden laten leven om de raketlancering te zien. Op Twitter geniet Elemental_Ray ondertussen van de aandacht.

De Fortnite-raket vloog bij lancering eerst richting de populaire locatie Tilted Towers, maar werd toen door een onzichtbaar schild de lucht in gestuurd. Er zit nu een permanente barst in de Fortnite-hemel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Deze events geven mij een World of Warcraft gevoel. The Dark Portal stuff. :-)
 • @CerandoX.nl oh ja, en met die begrafenis stoet op een PVP server…
 • Blijkbaar had Elemental_Ray nooit een Solo win gehad. ( Zelfs ik heb er 2 na 2 weken ). Ach heeft de jongen toch is een keer iets meer gedaan dan alleen maar het speelveld op vullen met zen aanwezigheid.
 • @ShadowhunterrX

  Waarom zo denigerend doen over iemand en opscheppen over je eigen prestatie? :S
 • @CerandoX.nl
  Niet echt. Ben erg bagger en kan amper bouwen.

  Maar als je dit als naam hebt -> Elemental Ray | #1 Record Holder en de manier waarop je het gehaald hebt is nogal sneu. Verdien je gewoon om geschopt te worden.
 • @ShadowhunterrX ^^
 • There is always "this one guy". Jammer dat het ventje de fun voor anderen moet verpesten om zich beter te voelen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren