1. Speler is dankzij glitch naakt in Red Dead Redemption 2

Speler is dankzij glitch naakt in Red Dead Redemption 2

Grappig, maar het heeft wel grote gevolgen

Een speler van Red Dead Redemption 2 heeft via een glitch een manier gevonden om naakt als Morgan in het spel te spelen. De speler heeft via een Reddit-account verdere uitleg en een video geplaatst over hoe de glitch te vinden is. De glitch daarentegen komt met grote gevolgen voor het spel.
Red Dead Online

In het bericht van Reddit-gebruiker S10Px is te lezen hoe je via doodgaan in de badkuip verder kan spelen met een naakte Morgan. De glitch vindt overigens wel plaats tijdens de verhaalmodus, dus pas op voor spoilers. Verder moeten zich bepaalde omstandigheden voordoen om ervoor te zorgen dat het lukt. Doordat Morgan in zijn design geen geslachtsdelen heeft, mag de video en het bericht geplaatst worden op Reddit.

Voordat spelers deze glitch willen toepassen, moeten ze wel weten dat wanneer de glitch gelukt is, de speler zijn complete inventory, behalve zijn/haar geld, kwijt is. Daarom wordt ook ten strengste aangeraden om de game eerst in een apart opslagbestand op te slaan. Bekijk hieronder de video met verdere toelichting over hoe je als een naakte Morgan het spel kan doorspelen.

Eerder werd bekendgemaakt door Rockstar Games dat de bètaversie van Red Dead Online deze week live is gegaan. Vanaf vrijdag 30 november is de bètaversie van Red Dead Online voor iedereen beschikbaar. Ook werden de missies en speelmodi verder uitgelicht door Rockstar Games.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • "Doordat Morgan in zijn degn geen geslachtsdelen heeft, mag de video en het bericht geplaatst worden op Reddit"

    Dus we komen nooit te weten of de ballen van Morgan ook krimpen in de kou. Wat een luie game is het ook…;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren