1. Spelers ontevreden over te hoge prijzen in Fallout 76

Spelers ontevreden over te hoge prijzen in Fallout 76

Items bijna even duur dan Fallout 76 zelf

Spelers van Fallout 76 zijn ontevreden over de prijzen die in het spel worden aangeboden voor het kopen van items in de Atom Shop. Voor veel spelers werden de items in de Atom Shop pas echt voor te veel geld aangeboden tijdens de kerstactie van Bethesda.

In Fallout 76 kunnen spelers cosmetische voorwerpen kopen in de Atom Shop. In verband met de aankomende feestdagen werden er nieuwe cosmetische items in de winkel aangeboden, waaronder outfits, emotes en een groot bord. Voor veel spelers waren de prijzen voor deze items te hoog. Voornamelijk omdat sommige items bij elkaar opgeteld al duurder zijn dan Fallout 76 zelf.

Fallout 76

De outfit-bundel kost 2.000 Atoms, wat omgerekend ongeveer twintig euro kost. De emote-bundel is verkrijgbaar voor 1.200 Atoms, waarvoor spelers ongeveer vijftien euro moeten uitgeven. Het grote bord kan aangeschaft worden voor 1.400 Atoms, waarvoor eveneens ongeveer vijftien euro uitgegeven moet worden.

Fallout 76
Fallout 76

Een andere reden waarom spelers niet tevreden zijn met de prijzen in Fallout 76 is, omdat er na het uitspelen van de game bijna geen opties meer zijn om Atoms te verdienen zonder echt geld uit te geven. Reddit-gebruiker lucky5150 uitte op Reddit zijn frustratie over te hoge prijzen voor de aangeboden items. "Deze kerstman-outfit is relevant voor nog geen twee weken. KOM OP BETHESDA! Fallout 76 wordt bij sommige retailers voor maar zesentwintig dollar verkocht!"

Fallout 76 is verkrijgbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • 'Spelers van Fallout 76 zijn ontevreden over de prijzen die in het spel worden aangeboden voor het kopen van items in de Atom Shop. De prijzen in de Atom Shop werden voor veel spelers pas echt te hoog tijdens de kerstactie die door Bethesda wordt aangeboden.'

  Ik snap de rest van de tekst wel, maar deze alinea (de eerste) is wel heel wazig… Of ligt dat aan mij..?
 • @Piet S. ja die loopt inderdaad niet lekker, on it!
 • @geertdewekker

  Goet bizzie!
 • Zeg maar dezelfde prijzen als bij Fortnite.
 • @AWESOMEDUDE3

  Met het verschil dat dit een full priced game is.
 • @BrutalGamer
  Klopt, doelde meer op de ongelooflijke hoge prijzen die bij beide gevraagd worden voor slechts wat skins en emotes.
 • @AWESOMEDUDE3

  Dat is inderdaad wel van de zotte hoeveel er voor gevraagd (en helaas ook betaald) wordt.
 • Ik vind het sowieso bijzonder dat mensen geld uitgeven voor ingame outfits. Laat staan zo ontzettend veel. Daarnaast hebben ze wel lef daar om zulke woekerprijzen te hanteren voor, als ik de reviews mag geloven, een halve game.
 • @Luigi1985
  Mij verbaast het allang niet meer. Op FFXIV kopen mensen gewoon elke nieuwe outfit voor 13 euro of mount voor 20 euro zonder te blozen. Elke maand komt er wel iets nieuws in de store. Dus reken maar uit keer 12….
 • Meukspel,. ze verkloten dezen serie behoorlijkk, ben ik blij dat ik de spel niet heb gekocht
 • In Fortnite accepteren spelers deze prijzen als normaal. Bethesda maakt echter 1 fout. Dit is een game voor de hardcore gamer en die stinkt hier niet in.

  Fortnite spelers weten niet beter…

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren