1. PC Link Box geeft spelers bijna overal toegang tot pokémon in Sword en Shield

PC Link Box geeft spelers bijna overal toegang tot pokémon in Sword en Shield

Ook kunnen spelers tussenfilmpjes overslaan

In Pokémon Sword en Shield krijgen spelers bijna overal toegang tot hun pokémon in de pc dankzij een PC Link Box. Ook is het mogelijk om tussenfilmpjes te skippen.

De PC Link Box is een nieuwe variant van de Pokémon Box uit Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee. In die games kunnen spelers te allen tijde vanuit het menu hun pokémon sorteren en wisselen, zonder daarvoor een bezoek aan het Pokémon Center te hoeven brengen. Vergelijkbaar hebben spelers in Sword en Shield ‘bijna overal’ toegang tot hun pokémon in de pc. Het is nog niet duidelijk wat de restricties exact zijn.

Spelers ontvangen het item vroeg in de game, evenals de optie om tussenfilmpjes over te slaan. Deze optie is te vinden in het menu en staat standaard uitgeschakeld. Vermoedelijk zorgt de optie ervoor dat standaard alle filmpjes worden overgeslagen voor onder andere speedruns, maar dat is nog niet bevestigd.

Pokémon Sword en Shield verschijnen op 15 november voor de Nintendo Switch. Lees hier onze uitgebreide bevindingen van de game.

pokemon

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Dit staat ook al in het andere recente Pokemon artikel vermeld, toch? :P
  • @Piet S. Dit is een los nieuwtje voor wie de preview niet leest ;)
  • @Jack O

    Ah, oke. :)
    Naja, altijd fijn om te weten!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren