1. Spelers kunnen nu racetracks delen in Nederlandse game Zeepkist

Spelers kunnen nu racetracks delen in Nederlandse game Zeepkist

Game heeft nu Steam Workshop-integratie

Het door een Nederlander gemaakte spel Zeepkist heeft Steam Workshop-ondersteuning gekregen, waardoor spelers nu zelfgemaakte levels kunnen delen.

Dat heeft ontwikkelaar Steelpan Interactive aangekondigd. De in-game level editor zat al in het spel verwerkt, maar dankzij de Steam Workshop-integratie wordt het delen van de tracks met andere spelers een stuk makkelijker gemaakt.

"Workshop-ondersteuning was vanaf het eerste moment al gepland, en ik ben erg blij dat het eindelijk in de game zit!", aldus ontwikkelaar Yannic Geurts. "Je hebt niet veel aan een level editor als je je levels niet kunt delen. Ik kan niet wachten om te zien wat voor tracks mensen bedenken voor Zeepkist!"

De update voegt ook enkele andere nieuwe elementen toe, waaronder een manier om de ondergrond van racebanen zo glad als ijs te maken.

Zeepkist is een op physics gebaseerde racegame in zeepkisten. Spelers kunnen het opnemen tegen de tijd of tegen vrienden in een splitscreenmodus voor vier spelers. Zustersite Gamer.nl interviewde ontwikkelaar Geurts eerder dit jaar. Lees dat interview hier.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren