1. Spelers Microsoft Flight Simulator ontdekken opmerkelijke foutjes

Spelers Microsoft Flight Simulator ontdekken opmerkelijke foutjes

Deze kloppen niet helemaal

Microsoft Flight Simulator kwam deze week uit en spelers ontdekken opmerkelijke foutjes met de gebouwen in het spel. De resultaten worden gedeeld via Reddit en social media.

De game gebruikt indrukwekkende technologie om de hele wereld te simuleren. De ontwikkelaars hebben veel bekende monumenten met de hand gemaakt, maar het zou te veel werk kosten om de hele wereld handmatig na te maken. Algoritmes gebruiken daarom kaarten om gebouwen en andere plaatsen automatisch te genereren. Dat levert in sommige gevallen geestige resultaten op.

Zo is het huis van de Britse koningin plotseling een kantorencomplex geworden.

Een Reddit-gebruiker vloog over de Arena van Nîmes, een amfitheater in Zuid-Frankrijk dat is geïnspireerd door het Colosseum in Rome.

Een andere gebruiker trok naar de Schwedagonpagode, de grootste tempel van Myanmar. De 98 meter hoge tempel met bladgoud en duizenden edelstenen is nauwelijks herkenbaar in de game. Ook de pagodes met groene daken eromheen zijn omgetoverd tot appartementen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Erik Nusselder Redacteur van Gamer.nl. Houdt veel van RPG's, action-adventures, platformers, point-and-click adventures. Ook van leuke indies. Kan bovendien heerlijk genieten van het spelen van slechte games (al krijgen ze dan wel gewoon een slecht cijfer, natuurlijk). Contact: erik@gamer.nl

Reacties

  • Komen vast wel updates voor, nog 1 uurtje extra wachten maakt ook niet meer uit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren