1. Spelers nemen het op tegen de Kraken in Sea of Thieves - trailer

Spelers nemen het op tegen de Kraken in Sea of Thieves - trailer

En live piratenmuziek van Captain Hellfire and the Wretched Brethren

Spelers gaan de strijd aan met de Kraken en een band speelt live voor Sea of Thieves-spelers in een nieuwe video geplaatst door Rare.

In een vijf minuten lange video nemen een paar spelers het op tegen de Kraken in Sea of Thieves. In een trailer zagen we de eerste bewegende beelden van de reusachtige inktvis, maar nu zien we hem dan ook echt in actie.

Eerst wordt het water rondom het schip donker. De spelers zijn even verward, maar al gauw realiseren ze zich wat er aan de hand is: De Kraken valt ze aan. Gigantische tentakels komen uit de zee naar boven en de bemanning gaat er meteen als een gek op schieten. Het lijkt erop dat elke tentakel ook een bek is. Spelers kunnen opgepakt worden en na een tijdje slikt de Kraken je vervolgens door. Ook zet hij het hele schip op zijn kant. Na een tijdje slagen de piraten in de video erin het monster te verjagen.

Live piratenmuziek

Ook is nu bekend gemaakt dat de piratenband Captain Hellfire & The Wretched Brethren via een stream livemuziek gaan spelen. Fans kunnen zich binnenkort gratis inschrijven voor een kaartje. De band zal ter plekke hun muziek aanpassen afhankelijk van wat er op dat moment in het spel gebeurt.

De show heet Sing us a Shanty en zal plaatsvinden op 24 en 25 maart. Sea of Thieves-spelers kunnen een kaartje proberen te scoren via de Xbox ANZ Facebook-pagina. De band zal voor de winnaars verzoekjes spelen. Mocht je niet een kaartje kunnen scoren, dan kun je de band nog steeds beluisteren op de Xbox ANZ Mixer, Facebook en Twitch. In onderstaande filmpje kun je alvast een voorproefje krijgen van Captain Hellfire $ The Wretched Brethren.

Sea of Thieves kan vanaf vandaag gespeeld worden op Xbox One en pc. Lees binnenkort bij ons de review.

Begin februari ging Derek Taal voor ons aan de slag in Sea of Thieves en hij schreef over zijn eerste impressie. 

"De Engelse ontwikkelaar Rare geniet een respectabele status in de game-industrie dankzij games als Battletoads, Killer Instinct, Banjo-Kazooie en Viva Pińata. Een gegeven waar Microsoft maar al te graag licht op scheen in de Rare Replay-compilatie. Desondanks is de kwaliteit onder de vleugel van Amerikaanse softwaregigant hollend achteruit gegaan. Sea of Thieves lijkt met diens vrolijke kleurpalet echter terug te roepen naar de dagen van weleer. De vraag bleef echter: ‘Wat doe je nou eigenlijk in die game?’ Na het spelen van de gesloten bèta is dat iets duidelijker geworden."

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Vet maar wanneer komt de review, IG?
    (Aangezien er nog geen 1 critic review uitgebracht is.)
  • @Piet S. Inderdaad. Waar blijven die reviews?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren