1. Assassin's Creed Valhalla heeft grotere spelwereld dan Odyssey

Assassin's Creed Valhalla heeft grotere spelwereld dan Odyssey

Nóg groter?

De spelwereld van Assassin's Creed Valhalla is groter dan die van Assassin's Creed Odyssey.

Dat meldt Julien Laferrière, de producent van de game, in een Franstalig interview met YouTuber Julien Chieze. Het interview werd vertaald door Reddit.

"Ik zou zegen dat het spel qua bereik wat groter is dan Assassin's Creed Odyssey", zo vertelt Laferrière. "Ik heb niet de precieze cijfers op dit moment, maar we hebben niet alleen een heel land ontwikkeld - Engeland - maar ook een flink gedeelte van Noorwegen. Er zijn ook andere geheime werelden waar ik nog niets over kan zeggen. Het is geen kleine game, het is een ambitieuze game, en het gaat vele uren aan gameplay bieden voor spelers."

Dit is opvallend, omdat Ubisoft eerder nog aangaf dat Valhalla niet de allergrootste of langste game in de AC-franchise zou worden. Dit werd echter gezegd door een woordvoerder van Ubisoft, en Laferrière is daadwerkelijk producent. Het is ook opvallend omdat Odyssey's map van het oude Griekenland een ontzagwekkende grootte heeft.

Assassin's Creed Valhalla verschijnt ergens dit najaar op pc, PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 5 en Xbox Series X.

assassin's creed valhalla

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Inb4 dat de ubisoft PR-man van Insidegamer komt vertellen dat het fantastisch nieuws is. Odyssey was natuurlijk ook rijkelijk gevuld met interessante omgevingen en activiteiten.
 • @Tom12345
  En vergeet de geweldige Side-Quest niet!
  Heb horen zeggen dat ze zelf beter zijn dan de Witcher 3!!!
 • @jo_joost
  TW3 mag blij zijn alst in de schaduw van de AC franchise mag staan.
 • @benjaminben
  Niet doorvertellen…. Maar schaduwen kunnen groter zijn dan normale objecten!
 • @benjaminben AC > alle andere games. jwz.
 • @benjaminben lawl, als hardcore AC fan.. NEE sorry TW3 beats AC iedere dag en dan nog een beetje.. odyssey kwam in de buurt.. we gaan zien wat valhalla brengt..

  Ow en odyssey heeft ZOVEEEL gekopieerd van TW3
 • @Tom12345
  Oké oké, zo is ie wel weer leuk geweest. Ik snap compleet waar dit vandaan komt, maar dit is onder de vorige twee AC topics ook al gebeurd. Meta heeft zich toen, tenzij hij een ban aan z'n broek heeft, niet uit de tent laten lokken en niet gereageerd en de grap dus geïncasseerd. Hoewel zijn comments regelmatig fanboyish overdreven zijn, is het denk ik niet de bedoeling om hem op deze manier het zwijgen op te leggen. Laat m weer lekker enthousiast zijn over zijn favoriete game, zoals we dat hopelijk allemaal zijn.
 • @That Mr Awesome
  Gedeeltelijk mee eens. Ik vind deze reacties ook onnodig, maar hem "enthousiast" laten zijn is vaak het probleem niet. Dat weten we allemaal.

  Als meta geen ban heeft vind ik het inderdaad goed van hem dat hij zich niet uit de tent laat lokken.
 • @blue_blade_3

  Dat sowieso, toch zou ik ook graag zien dat hij wat meer aan zelfreflectie zou doen. Want hoewel sommige reacties hier niet goed te praten zijn, werkt hij ze soms toch ook echt zelf in de hand. Door niet naar de argumenten van een ander te luisteren maar er overheen te banjeren met 'AC doet alles goed en beter dan iedere andere game punt'. Daarin heeft hij wel zaken te leren. Al is het alleen maar om niet zelf constant in sociale problemen terecht te komen met anderen (wat hier vaak het geval is).

  Ik heb ook games die mij aan het hart gaan, maar als een ander kritiek op deze levert dan kan ik deze echt wel ontvangen, snappen en in sommige gevallen het er zelfs mee eens zijn.

  Maar het feit dat Meta zich niet uit de tent laat lokken vind ik al heel knap van hem.
 • @That Mr Awesome
  Je hebt gelijk, ook al doe ik er ook aan mee. Ik hoop dat Meta het snapt dat het flauwe grapjes zijn en dat ik het niet persoonlijk bedoel.
 • @That Mr Awesome ik vind iemand een ban geven omdat hij of zij ergens fan van is sowieso te ver gaan. We leven niet in China :) Je kunt dat soort reacties ook gewoon negeren als je er niets mee hebt.
 • @obi-twan kenobi
  Als je het zo stelt wel echter, als er op de website die je bezoekt en aan diens community deelneemt, expliciet wordt vermeld dat bepaald gedrag waaronder extreem fanboyimse niet getolereerd wordt en hierdoor gebanned kan worden, vind ik dat meer dan terecht. Gewoon netjes aan de regels houden of je nu wel of geen fan bent.
 • @obi-twan kenobi

  Helemaal met je eens. Bans uitdelen alleen maar omdat iemand extreem enthousiast is en alleen maar het positieve er uit haalt zo imho echt onrechtvaardig zijn. Gelukkig is insidergamer.nl niet zo streng en vind ik dit ook een van de betere gaming sites.
 • ik kijk er nu al naar uit ;)
 • Big oof
 • Grootte is niet altijd van belang, maar wel vaak.
 • Nice! Ik kijk enorm uit naar deze game
 • De screen ziet er best mooi uit. Misschien wanneer ik klaar ben met ghost en the last of us toch eens over dit nadenken.

  Ik ben de zure nasmaak van ghost recon nog niet vergeten en blijf waarschijnlijk ver van ubiachoft games maar zeg nooit nooit.
 • Fijn, weer een lijstje van vraagtekens op de landkaart afvinken met repetitief en zinloos gedoe.
 • Ik ben er in ieder geval blij mee. Toen ik het nieuws las dat het kleiner zou zijn dan Odyssey en zelfs Origins, had ik gelijk het gevoel dat ik valhalla dan in ieder geval niet beter zou gaan vinden dan Odyssey en Origins. Ja groter is niet altijd beter, maar imho hadden ze bij Odyssey de perfecte balans tussen quality en quantity echt overal was wel iets bijzonders te doen of te zien waardoor de game je echt uitnodigde om op onderzoek uit te gaan. Als ze Valhalla nog groter maken maar de balans quality en quantity in verhouding weten te laten word ik daar vrolijk van.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren