1. Spider-Man komt 7 september naar de ps4

Spider-Man komt 7 september naar de ps4

Verschillende edities aangekondigd

De releasedatum van de Spider-Man game is bekend. Op 7 september wordt de PS4-exclusive wereldwijd uitgebracht.

Vanochtend toonde Game Informer al gameplaybeelden van de aankomende game. Nu is bekendgemaakt dat de game op 7 september naar de PS4 komt.

Op de PlayStation Blog worden andere details besproken over de nieuwe open wereld game. Zo is er ook een pre-order video te zien en worden er verschillende edities beschikbaar gesteld.

Bij de digital deluxe edtion krijg je natuurlijk een kopie van het spel zelf, maar ook een nieuw verhaal met hoofdstukken uit de post-launch dlc-serie - The City That Never Sleeps. Zo wordt duidelijk gesteld dat de game na release uitgebreid wordt ondersteund. Meer details hierover worden later gedeeld.

De collectors edition heeft heeft alle digitale content, maar ook een steelbook case, een mini artbook, en een Spider-Man beeldje van Gentle Giant.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Nice week 7e Spiderman en de 14e Tomb Raider
  • Ik dacht altijd dat weken maar 7 dagen hadden..
  • @PAGANIZONDA999

    Je weet wat ik bedoel 7 dagen later komt TR

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren