1. 'Spider-Man: Miles Morales komt met remaster van eerste game'

'Spider-Man: Miles Morales komt met remaster van eerste game'

Aldus tijdschrift Game Informer

De PlayStation 5-game Marvel's Spider-Man: Miles Morales komt mogelijk met een remaster van de eerste Marvel's Spider-Man.

Dat claimt men in het meest recente nummer van tijdschrift Game Informer. Reddit-gebruiker 77good123 plaatste een foto van de betreffende tekst waarin dit wordt geclaimd.

"Miles Morales is geen traditioneel vervolg," zo leest de tekst in het tijdschrift, "aangezien het gebundeld wordt met een remaster van Insomniac's Spider-Man dat volledig gebruikmaakt van de PS5-hardware."

Sinds de aankondiging van Miles Morales in de PlayStation 5-onthullingsvideo eerder dit jaar, heerst er al verwarring rondom de game. Inmiddels heeft ontwikkelaar Insomniac Games laten weten dat het om een stand-alone release gaat die qua lengte vergelijkbaar is met het kortere Uncharted: The Lost Legacy. Mogelijk wordt de PS5-game echter dus geleverd met een remaster van het origineel. Sony en Insomniac hebben dit nog niet bevestigd. De game moet eind dit jaar op PlayStation 5 verschijnen.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Ah, dat is wel nice! Vooral aangezien ik zelf Spiderman nog niet gespeeld heb.
    Oh oh, de backlog wordt groter en groter…
  • Zeer leuk voor de mensen die spiderman nog niet gespeeld hebben!
  • Ik dacht dat dit een 40 euro game ging worden, maar ben nu toch beetje bang dat ze gewoon volle pond gaan doen door deze 'remaster' toe te voegen. Zou ze sieren als ze dat niet doen en d.m.v. backwards compatible diegene met de PS4-versie een gratis patch krijgen. Maar hey, ze moeten ook geld verdienen natuurlijk. We shall see.
  • Leve de exclusives, geweldig nieuws voor de PC-bezitter..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren