1. Spider-Man: Miles Morales krijgt Into The Spider-Verse-pak

Spider-Man: Miles Morales krijgt Into The Spider-Verse-pak

Inclusief 'BOOM'-kaarten

Spider-Man: Miles Morales krijgt een speciaal pak uit Into the Spider-Verse. Dat laat Justin K. Thompson, production designer van de film, weten in een nieuwe gameplaytrailer.

Het pak gaat gepaard met een aantal grafische effecten die de animatiefilm uit 2018 nabootsen. Zo beweegt Miles op een lager aantal frames per seconde, kent het iconische stripboek-bolletjes en verschijnen zo nu en dan pop-up woorden uit de comics.

In de gameplaytrailer is verder te zien hoe Miles Morales een zijmissie oplost door hackers van een billboard op te sporen. Daarbij worden zijn unieke elektriciteitskrachten in beeld gebracht.

Marvel's Spider-Man Miles: Morales verschijnt op 19 november voor PlayStation 5 en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Wauw, ziet er echt heel cool uit!
  • "…dan pup-up worden uit de comics."

    Worden moet woorden zijn kan ik me voorstellen? Ziet er wel leuk uit trouwens. Grappig gedaan hoor
  • Ik twijfelde of ik de lagere frames me verbeeldde, maar dat is dus echt zo. Echt heel vet ook met de nieuwe animaties, ze zitten echt spot on op de feel van de film. Ook die spraakwolkjes zijn een tof detail.

    Wel facking nep dat het een pre-order bonus is voor early access. Waarom nou weer dit tijdelijk weghouden van iedereen? Je hebt die game al lang uitgespeeld, komt dat pak een paar weken later nog beschikbaar.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren