1. Peter Parker op missie gestuurd in Spider-Man: Far From Home-trailer

Peter Parker op missie gestuurd in Spider-Man: Far From Home-trailer

Elementals en Mysterio maken hun opwachting

De eerste trailer van de nieuwe Spider-Man: Far From Home is uitgebracht door Sony Pictures Entertainment. In de aankomende Marvel-film keert Tom Holland terug als Peter Parker/Spider-Man die op schoolreis gaat naar Europa.

Spider-Man ontmoet in deze film voor het eerst Nick Fury. Tijdens de schoolreis komt Spider-Man oog in oog te staan met meerdere Elemental-monsters die delen van Europa aanvallen en als klap op de vuurpijl maakt Mysterio zijn opwachting in de nieuwe Spider-Man-film. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van Spider-Man: Far From Home.

Tom Holland neemt wederom de rol op zich van Spider-Man en zijn alias Peter Parker. Ook Samuel L. Jackson, Cobie Smulders en Jake Gyllenhaal maken hun opwachting voor de aankomende Spider-Man-film. Spider-Man: Far From Home wordt geregisseerd door Jon Watts

Spider-man: Far From Home

Spider-Man: Far From Home verschijnt deze zomer op 4 juli in de Nederlandse bioscoop.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Leuk hoor! Heerlijk om de strips waar je mee opgegroeid bent nu de afgelopen jaren met leuke films terug te zien.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren