1. Spider-Man slingert rond in video, releasedatum komt vandaag

Spider-Man slingert rond in video, releasedatum komt vandaag

Game is coverster van nieuwste Game Informer

In een nieuwe video van Game Informer waarin wordt onthuld dat Spider-Man de covergame van het nieuwste nummer is, worden tevens nieuwe beelden getoond van de game. Later vandaag wordt een releasedatum aangekondigd.

Het nieuwe nummer komt later vandaag uit en daarom staan veel details rondom de game, waaronder de releasedatum, op het punt om onthuld te worden. Tot die tijd is een korte video uitgebracht waarin nieuwe gameplay van Spider-Man te zien is. Ook ontwikkelaar Insomniac Games wordt aan het woord gelaten in deze video, die hieronder is te zien.

Spider-Man werd op E3 2016 tijdens Sony's persconferentie voor het eerst getoond. Vorig jaar werd aangekondigd dat de exclusieve PlayStation 4-game in de eerste helft van 2018 zou verschijnen. Of dat nog steeds het geval is, is niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Leuk als film, maar voor een game weet ik het niet.
  • Denk niet dat dit echt zal aanslaan. Het is nmi een herhaling van zetten, maar dan weer net even wat mooier en meer bewegingen.
    Waarschijnlijk ook weer een dozijn aan badguys die langskomen(Ik las al; Green goblin, Kingpin, mr Negative…boring). Dat maakt het minder interessant. Gewoon een sterk verhaal en maximaal 2 badguys. Meer zoals in de recente film. Wanneer je een toffe badguy al laat zien in de promotie, maak je gamers ook alvast lekker met wat je te wachten staat. Dat mis ik bij deze game.
  • @Monojaxx

    /s Een beetje zoals de batman serie? want die heeft de bovengenoemde elementen en die is natuurlijk ook niet aangeslagen, of wel?
  • Deze game wordt denk ik briljant de enige 2 Sony exclusive titels waar ik nog twijfels over heb dit jaar zijn dreams en Detroit
  • Dit is toch wel ziekelijk vet!!!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren