1. Spider-Man special! - De Aanradar

Spider-Man special! - De Aanradar

Omdat Spider-Man deze week al uitkomt op de PlayStation leek het ons een goed idee om goede voorbereidingen te treffen voor we de game induiken. Dus: hou je van comics, superhelden, alleen Spider-Man of heb je gewoon een crush op Tom Holland: vandaag hebben we wat voor jou!

Spider-Man komt 7 september uit op PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Matthijs Rooks Maakt video voor InsideGamer, Gamer.nl en Power Unlimited. Houdt van RPG's, shooters en racegames. Allround film/serie/comicgeek.

Reacties

 • 30,99 € voor de Spider-Man vault bij bol.com.
 • Leuke special mannen, nog meer gehypet voor Spiderman komende vrijdag. Volgens mij is de review embargo morgen eraf dus we zullen zien hoe goed 'ie wordt!
 • @adutchman

  –Edit
  Na wat research blijken de uitbreidingen inderdaad inbegrepen in de Digitale Deluxe Edition. Als men ze allemaal wilt kun je beter die editie kopen i.p.v. de uitbreidingen los voor de respectievelijk €25/30 euro.


  Zelf super veel zin in de game alleen kreeg ik toch een wat zure nasmaak na het lezen van wat reacties op twitter.
  Rumour has it dat de losse uitbreiding van "The city that never sleeps" los elk een tientje gaan kosten of via de seasonpass €25. Dat of je moet de Digital Deluxe Edition kopen voor een tientje meer.
  Ik heb Insomniac games al een bericht gestuurd in de hoop op een reactie of dit correct is, maar dit vind ik persoonlijk wel wat tegen vallen. Zeker gezien de game nog niets een uit is.
 • @AWESOMEDUDE3
  Is nogal een verschil, een 10tje extra of 25 euro
 • @AWESOMEDUDE3

  Dat is idd jammer. Gelukkig voor mij geef ik niets om dlc, bij hoge uitzondering haal ik het wel is uit een sale. Ik denk dat de normale editie je geld dubbel en dwars waard zal zijn. Wel had ik gezien dat er aardig wat quick time events in zitten, hopelijk bederft dat de pret niet. Hier had ik dat gezien:

  SPOILERS
  https://youtu.be/1CH5W-ky8MA
 • Ben benieuwd, mocht die echt goed zijn, komt die op mijn lijstje voor 2019. Heb er voorlopig toch geen tijd voor, helaas.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren