1. Spoiler: Dataminers onthullen meer van Star Wars Jedi: Fallen Order

Spoiler: Dataminers onthullen meer van Star Wars Jedi: Fallen Order

Dataminers zijn hard aan de slag gegaan met de documenten van de langverwachte Star Wars-game Star Wars Jedi: Fallen Order. Uit deze data hebben zij een aantal noemenswaardige dingen gehaald.

Mocht je het nog niet in de titel gezien hebben, dit nieuwsbericht bevat spoilers.

Redditer TheMastersSkywalker verzamelde alle informatie in een Reddit thread. Dat EA bekendgemaakt heeft dat de game niet beschikbaar is voor early access heeft dataminers niet weerhouden van het zoeken naar informatie over de game.

Één van de meest opvallende dingen die de dataminers gevonden hebben is het dubbelzijdig lichtzwaard die Cal vol passie rondzwaait. Een dubbelzijdig lichtzwaard was al eerder te zien in een trailer van de opkomende Star Wars-film, Star Wars: Rise of the Skywalker en natuurlijk in The Phantom Menace, waarin Darth Maul er één heeft. De lichtzwaarden hebben veel verschillende kleuren: blauw, groen, indigo, paars, geel, oranje en magenta. Rood is niet een optie. Begrijpelijk, maar als je het'Dark Side'-gevoel wil, dan kan dat dus niet via je lichtzwaard.

Tevens is er een lijst gevonden met de verschillende acties die de speler kan uitvoeren tijdens het vechten, in de vorm van mp4-bestanden. Manoeuvres zoals ‘Jedi Evade’, ‘Lightsaber Transform Attack’ (mogelijk gelinkt aan het dubbelzijdige lichtzwaard) en ‘Air Focus Attack’.

star wars

Toch nog even een waarschuwing, onderstaande spoiler benoemt een terugkerend personage, het is een grote spoiler dus.

Ook Darth Vader keert terug naar Star Wars Jedi: Fallen Order, dit blijkt uit andere bestanden die dataminers hebben gevonden. Het bewijs is best overdonderend en laat weinig ruimte voor speculatie over.

star wars

Verder is er een lijst opgegraven met een variatie aan wezens, npc’s en andere levende entiteiten.

star wars

Star Wars Jedi: Fallen Order speelt zich af in het Star Wars-universum kort na Episode III - Revenge of the Sith. Één van de laatste overlevende Jedi, Padawan Cal Kestis, is ontsnapt aan de universum-weide vernietiging van de Jedi Order. Gebruikers spelen als Cal terwijl hij probeert te overleven en uit de handen van de Galactic Empire probeert te blijven. Tijdens zijn reis bezoekt de jonge Cal zowel nieuwe werelden als iconische werelden uit Star Wars-verhalen zoals Kashyyyk, met de hulp van de rebellen-extremist Saw Gerrera en zijn mentor Cere Junda. De speler kan in de game niet overgaan naar de Dark Side.

Voor de volledige lijst aan gevonden informatie kan je hier zien.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren