1. Spoilers: Glitch na einde Red Dead Redemption 2 hint naar remaster origineel

Spoilers: Glitch na einde Red Dead Redemption 2 hint naar remaster origineel

Stem van Jack Marston te horen in Red Dead Redemption 2

Er is een glitch ontdekt in Red Dead Redemption 2 die sterk hint naar een remaster van de originele Red Dead Redemption. Spelers en fans speculeren dat de nieuwe content als verhaal-dlc toegevoegd kan worden aan Red Dead Redemption 2.

Pas op: Spoilers voor het einde van Red Dead Redemption 2!

Na de epiloog van Red Dead Redemption 2 wordt er gespeeld als John Marston. Een speler ontdekte een glitch in de stem van John Marston nadat hij npc's aan het begroeten was. Op dat moment was, in plaats van John, de stem van een volwassen Jack Marston te horen, de zoon van John. Jack Marston is tot nu toe alleen te zien geweest in de originele Red Dead Redemption-game en komt tot nu toe niet voor in Red Dead Redemption 2.

Spelers herkennen de stem van Jack Marston, omdat spelers in de epiloog van de originele Red Dead Redemption-game spelen als Jack Marston. In de eerste Red Dead Redemption wordt John Marston vermoord door Edgar Ross en vlucht Jack Marston als kind met Abigail. Direct daarna wordt de game verder gespeeld als een volwassen Jack Marston waarin een bonusmissie wordt gegeven om Edgar Ross te vermoorden als wraak op de dood van zijn vader.

Met het horen van de stem van Jack, terwijl het personage tot nu toe nog niet in de game is verschenen, wordt door vele spelers de verwachting geschept dat er mogelijk nieuwe dlc uitgebracht gaat worden. Daarmee wordt gesuggereerd dat de dlc gaat voortborduren op de afloop van de originele Red Dead Redemption. In theorie kan dit resulteren in een flinke tijdsprong, aangezien Red Dead Redemption 2 zich afspeelt voor de gebeurtenissen in de originele Red Dead Redemption-game.

Momenteel heeft Rockstar nog geen aankondigingen gedaan over mogelijke dlc voor de western-game. Indien er daadwerkelijk dlc wordt uitgebracht voor de game, is het de vraag wat Rockstar gepland heeft voor het verdere verloop van de verhaallijn in de Red Dead Redemption-franchise.

Eerder werd bekend dat spelers van Red Dead Online eigen vechtclubs hadden gecreëerd met specifieke regels gebaseerd op de film Fight Club. Daarnaast bracht ontwikkelaar Rockstar een nieuwe uitbreiding uit voor GTA Online genaamd Arena War.

Red Dead Redemption 2 is verkrijgbaar voor Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

 • Heel Mexico zit in het spel, met alle gebouwen uit het origineel.
  Zou zeker lekker zijn om een remaster dlc van 40~60 te krijgen, met wat aanpassingen om het beter te linken met de prequel.
  Ik heb zelf het vorige deel ook nooit gehad, dus voor mij zou het helemaal mooi zijn.
 • @Ardyn

  Nou, niet alles hoor,.. 1 klein fort maar op precies te zijn. Verder niets.
 • @casartelli
  Meh, had het gewoon ergens gelezen.
  Maar zag wel dat dat fort wel een behoorlijk replica is van het Fort van Bill.
 • Een gewone RDR1 remaster lijkt me logischer. (spoiler) Daar eindig je ook met Jack Marston, zijn volwassen stem is nodig voor npc interactie. Het zou ook een gemiste kans zijn om niet zo'n dergelijke dlc uit te brengen nu de helft van de map al gemaakt is. Een remaster zou er anders misschien nooit meer inzitten. En het zou ook gewoon geweldig zijn 😍
 • Zou iemand mij kunnen helpen
  Ik speel al een tijdje dit spel, nu is het zo dat ik geen geld meer krijg met de missies die ik speel. Laatst 6.000 met een missie daarvan gaat een deel naar de gang maar ik kreeg 0. Zo gaat het bij elke missie die ik doe. Waar kan dit door komen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren