1. Sports Interactive geeft eerste indruk van Football Manager 2020

Sports Interactive geeft eerste indruk van Football Manager 2020

Nieuwe mogelijkheden voor ervaren spelers

Sports Interactive heeft gisteren een stream van twee uur gehouden waarin de ontwikkelaar een eerste indruk geeft van Football Manager 2020.

De stream werd onder andere gepresenteerd door studio directeur Miles Jacobson en legde de focus op een aantal nieuwe functies van de game. Jacobson startte een carrière met de Championship-club Brentford en gedurende de stream toonde hij heel wat gameplay en nieuwe mogelijkheden.

Football Manager 2020

De belangrijkste toevoeging op FM 2020 is misschien wel Club Vision, deze toevoeging is speciaal voor spelers die het spel lang blijven spelen aan de game toegevoegd. Club Vision staat spelers toe om nauwer met het bestuur van de club samen te werken. Zo kan er bijvoorbeeld een vijfjarenplan worden opgesteld met de directie. Daarnaast wordt er in het nieuwe Football Manager-deel tijd besteed aan de cultuur van je club. Club Culture heeft bijvoorbeeld betrekking tot het voetbal dat je het team laat spelen en de presentatie van je spelers.

"Ik had het idee dat we onze trouwe spelers niet genoeg aandacht gaven in de vorige titels, dit is voor ons de reden geweest om nieuwe mogelijkheden diep in het spel te verstoppen. Op deze manier kunnen lange termijn spelers ook maanden na de release van het spel nog nieuwe dingen ontdekken".

Uit de stream wordt duidelijk dat Football Manager 2020 nog meer opties biedt en dat spelers nog meer controle over hun club krijgen met de nieuwe gameplay-opties. Eerder gaf de ontwikkelaar aan dat de game het best functioneert op Google Stadia.

Check de hele stream hieronder.

Football Manager verschijnt 8 november voor pc en Google Stadia.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren