1. Spyro Reignited Trilogy uitgesteld van september naar november

Spyro Reignited Trilogy uitgesteld van september naar november

Game heeft nog iets meer tijd nodig

Spyro Reignited Trilogy komt niet meer in september uit, maar op 13 november.

De game zou eerst op 21 september uitkomen, maar die datum gaat de collectie niet halen. Paul Yan, studiohoofd van ontwikkelaar Toys for Bob, kondigde het nieuws op Activision's blog aan. Hij meldt dat hij graag had gewild dat gamers sneller aan de slag konden met Reignited Trilogy, maar dat de game "meer liefde en verzorging" nodig heeft voordat het zover is.

Spyro Reignited Trilogy bevat de eerste drie Spyro the Dragon-platformers die op de originele PlayStation verschenen, maar dan met een nieuw laagje verf. De collectie verschijnt op PlayStation 4 en Xbox One. Een release voor andere systemen is vooralsnog niet aangekondigd.

Spyro

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

 • Dit kan maar een ding betekenen. Developers hebben eindelijk het licht gezien en luisteren naar de briljante inzichten die ons aller kaassouflee hier weer dagelijks met ons deelt.

  Kaassoufleeisback - 16 augustus 10:42

  "Dus ik denk dat ik deze lekker laat liggen daarbij komt die game op een heel verkeerd tijdstip uit in september waar ook Tomb raider en Spiderman uitkomen."
 • @That Mr Awesome

  Het is idd een betere maand om de game in uit te brengen. Qua grote releases is alleen Hitman die maand die wel op dezelfde dag uitkomt.

  Maar ik die liefde en verzorging is een smoes voor wij komen niet in de maand september uit wegens de andere games.
 • @kaassoufleeisback

  Absoluut. Ik neem aan dat je een persoonlijk bedankje in de credits kan verwachten.
 • @That Mr Awesome

  Hahaha

  @ IG: waar zijn de smileys?
 • @That Mr Awesome


  Hahah ik verwacht niets minder zeker als het door mijn tip een groot verkoopsucces blijkt haha.
 • @kaassoufleeisback

  Kwa grote releases komt de game nu in dezelfde periode als Fallout 76 en Pokémon Let's Go uit….en direct na de periode van RDR2…
  Daarbij verkoopt Tomb Raider niet zoveel dat Spyro er bang voor hoeft te zijn.
 • @Ardyn

  Fallout 76 gaat denk ik niet hetzelfde doen als een Fallout 4. En Pokémon go is idd een grote game maar kan prima naast elkaar. En rdr2 komt 3 weken eerder uit.
 • @kaassoufleeisback
  Ik weet het nog niet. Aangezien er co-op/multiplayer opties zijn kan dit nog een flinke hit worden, net als Pubg/Fortnite. We zullen vanzelf zien..
 • @Gaaiz

  Ja even afwachten. Ik heb zelf met de games die in november uitkomen helemaal niks dus voor mij persoonlijk is Spyro in november wel gunstig.
 • Jammer had echt zin om Spyro te herbeleven in Sept, achja misschien beter
 • Aan de ene kant jammer, aan de andere kant misschien beter. Nu nog steeds hopen op een switch aankondiging voor het uitkomt op de andere consoles, zodat ik weet hoelang ik daar nog op zou moeten wachten en een goeie beslissing kan nemen :p
 • Jammer. Ik hoop wel dat die game in november dan wel 100% af is. Ik pre-order nooit games, maar voor deze nostalgie trip heb ik een uitzondering gemaakt.
 • @Dark D

  Volgens mij is hij ook al klaar maar hebben ze gewoon naar september en oktober gekeken en ingezien dat de game dan verzuipt. En Dat november een betere maand is om uit te komen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren