1. Square Enix kondigt Octopath Traveler officieel voor Steam aan

Square Enix kondigt Octopath Traveler officieel voor Steam aan

Verschijnt op 7 juni

Square Enix heeft Octopath Traveler officieel voor pc onthuld.

Vorige week lekte er al een blogpost van de uitgever waarin stond dat de game op 7 juni naar Steam zou komen. Deze blogpost werd weer snel verwijderd, maar inmiddels heeft Square Enix de pc-versie officieel onthuld en een trailer uitgebracht. Tevens is de Steam-pagina nu online.

De rpg kwam vorig jaar exclusief uit op de Switch en draait om acht verschillende helden die de speler om de beurten bestuurt. Elk hebben ze een eigen verhaal en skillset. Ook zijn er acht regio in de game om te verkennen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Een heerlijke game maar wel één met een enorme grind voor de meeste spelers. Op een mobile device of handheld werkt dit prima maar ik vraag mij af of de pc hier een fijn platform voor is.
  • @The Decider

    Mensen die fan zijn van RPG’s vinden grinden niet erg. Het hoort bij de ervaring. Maar echt veel grinden is in Octopath niet nodig, tenminste niet zoals veel andere klassieke RPG’s. Het valt reuze mee.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren