1. Square Enix brengt fysieke versie Final Fantasy 7 Remake eerder uit

Square Enix brengt fysieke versie Final Fantasy 7 Remake eerder uit

Om kans ontvangst bij releasedatum te vergroten

Mensen die een fysieke versie van Final Fantasy 7 Remake hebben gereserveerd, kunnen de game mogelijk eerder ontvangen. Square Enix heeft toestemming gegeven om de fysieke kopieën van de remake eerder te versturen.

Square Enix maakte dit via Twitter bekend. In het bericht zegt de ontwikkelaar dat de fysieke versie van Final Fantasy 7 Remake eerder is uitgebracht om de kans van ontvangst bij de releasedatum te vergroten. Door de uitbraak van het coronavirus hebben postbedrijven het drukker en lopen veel post en pakketjes vertraging op. Om dat probleem voor te zijn, heeft Square Enix het besluit genomen om de fysieke versie iets eerder uit te brengen en te versturen.

De uitgever zegt zich bewust te zijn dat mensen de game eerder kunnen krijgen dan de officiële releasedatum van 10 april. Aan die spelers verzoekt Square Enix vriendelijk om geen spoilers van de game op het internet te plaatsen. De volledige verklaring is hieronder te lezen.

Final Fantasy 7 Remake, is een remake van de populaire game uit 1997. De game is in 2015 aangekondigdtijdens E3 en is het eerste deel van de remake-franchise over de zevende Final Fantasy-game. Square Enix heeft niks bekendgemaakt over een eerdere release van de digitale versie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • ik hoop dat Game mania dan wel open is ik heb hem al daar 6mnd geleden gepreorderd en nu met Corona is echt allemaal wel erg onzeker en begrijpelijk nauturlijk maar dat neemt niet weg dat ik echt uitkijk naar deze game.
 • @djodjo
  Ik neem aan dat ze dan ook online kunnen versturen toch?
 • @djodjo

  Gamemania is dicht maar ze sturen pre orders wel gewoon
 • Dat zou wel leuk zijn. Ik heb 'm bij Nedgame besteld, dus dan hoor ik het vanzelf wel. Of niet. We'll see.
 • Ok, wanneer gaat Square-Enix eens een keer wat beter aangeven welk product dit is?!?
  Waarom valt niemand hier over?!?!?!
  Ze geven steeds niet aan dat het enkel om het eerste gedeelte van de game gaat, en niet de hele game is! Als ze hier mee door gaan is straks de grootste verrassing voor mensen dat de game ineens voorbij is, en men jaren moet wachten om het verder te kunnen spelen.
  Ik blijf het echt vreemd vinden dat ze hier mee weg komen. Noem het dan in ieder geval "FF7 Remake - Part1" ofzo.
 • @Exalian
  Ja, de hele manier van uitgeven van deze game is niet erg transparant. Michel heeft er wel een goede column aan gewijd op Gamer: https://gamer.nl/artikelen/column/square-enix-misleidt-consumenten-met-final-fantasy-7-remake/
 • Zin in.

  Ze mogen idd wel duidelijker aangeven dat het om part 1 van 3 gaat. Maar daarentegen hebben ze wel al lang en breed aangegeven dat elk deel minstens 60 uur aan gameplay gaat hebben. Dit is dan ook geen simpele remake met upgraded gfx en iets meer content, nee ze hebben het verhaal gigantisch uitgebreid met content die ze door limitaties van de psx nooit in het origineel konden plaatsen.

  Ter vergelijking de originele FF7 die je ongeveer 80 a 90 voor als een clompentist bent. En Midgar is in het origineel nog geen 5 % van de game. Ze hebben voor de remake zoveel content er bij gedaan dat je tientallen uren in Midgard rond loopt. Game is dan ook echt niet zo maar in een weekje uitgespeeld ( al hoewel nu met corona crisis nu wel)

  Director Yoshinori Kitase confirmed to Game Informer in June 2019 that the amount of content in the first part of FF7 Remake is comparable to a mainline Final Fantasy.

  Ik heb alle mainline FF games gespeeld en FF 5 is de gene die ik in 50 uur heb uitgespeeld. De rest allemaal meer dan 70 uur.
 • @Meta_coola
  "Director Yoshinori Kitase confirmed to Game Informer in June 2019 that the amount of content in the first part of FF7 Remake is comparable to a mainline Final Fantasy."

  Content kan ook gewoon de "grafische content" zijn. Daarnaast kan het vol zitten met allemaal cutscenes. Dan heb je misschien wel wat uurtjes er in zitten, maar dit gaat dan enkel om cutscenes. Als ik de demo al check, dan is het constant cutscnenes.
  Als dit gedeelte maar 5% van het origineel, dan wil je dus beweren dat ze nog iets van 15 delen nodig hebben om het hele verhaal te vertellen. En dan zijn ze met deze 5% al zo veel jaar bezig?!?
  Ik zal je dan bij deze vast zeggen dat ze nooit de complete game uit te gaan brengen.
  Je kunnen dit beter een andere naam geven: "FF7 Remake - The Midgard only version"

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren