1. Klassieke Final Fantasy-games verschijnen op Xbox Game Pass

Klassieke Final Fantasy-games verschijnen op Xbox Game Pass

The Witcher 3: Wild Hunt komt er ook op te staan

Volgend jaar komen er verschillende klassieke Final Fantasy-games uit op Xbox Game Pass.

Het gaat om Final Fantasy 7, Final Fantasy 8, Final Fantasy 9, Final Fantasy 10, Final Fantasy 10-2, Final Fantasy 12, Final Fantasy 13, Final Fantasy 13-2 en Final Fantasy: Lightning Returns. Al deze games moeten volgend jaar op Xbox Game Pass verschijnen.

Square Enix kondigde daarnaast aan dat Kingdom Hearts HD 1.5 Remix, Kingdom Hearts HD 2.5 Remix en Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue ook naar Xbox One komen. Het is voor het eerst dat deze games op een ander platform dan PlayStation beschikbaar komen.

Ook werd bevestigd dat The Witcher 3: Wild Hunt naar Xbox Game Pass komt. Eerder vandaag gingen er al geruchten over de toevoeging van de game aan de dienst. Verder werden er in een trailer diverse andere games voor de service getoond, waaronder Darksiders 3, My Friend Pedro, Tekken 7 en The Escapists 2.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wauw de gamepass is echt een must-have geworden laatste tijd! Ben zo blij met die E3 deal die op discord van insidegamer gedeeld werd :D
 • Waar haal ik meer tijd vandaan?
 • Oh boy, rage 2 en darksiders 3 nu te downloaden! Waar haal ik de tijd vandaan..
 • "KLASSIEKE FINAL FANTASY-GAMES VERSCHIJNEN OP XBOX GAME PASS"

  Ja en de rest! :P De gehele presentatie was niet ongelooflijk boeiend (ik miste de triple a look en feel), maar voor de services (Gamepass, Xcloud) is het wel weer een sloot aan content zeg.

  Rage 2, Witcher 3, Darksiders 3 waar ik zelf excited voor ben, maar ook al die Japanse shit die Xbox goed kan gebruiken (FF15 ook trouwens, die mist hierboven). Maar 45 titels voor de komende tijd, props.
 • @That Mr Awesome haha echt he, wat een titel hebben ze gekozen. Worden bijna 50 games aangekondigd voor gamepass en Insidegamer kiest dit…
 • @Robskeee

  Tja ze kiezen er voor om beste game serie ooit voor de titel te gebruiken. Logisch toch ;)
 • @Meta_coola Het is niet de beste titel, en ook al was het dat dan sloeg het nog nergens op. Er is een hele waslijst aan games aangekondigd voor gamepass, en dat kan je hier niet uithalen.
 • Heerlijk die GamePass update echt kwijlen weer.

  Maar jezus wat een cringe fest met die voorgeprogameerde gesprekken op het podium. Alsof ik naar robots aan het kijken was die moeite hadden met hun tekst. Die 2 oude kerels kunnen erg goed presenteren maar wat de rest aan het doen was haha.

  Darksiders 3, Rage 2, FF serie, Yakuza serie en die nieuwe spellen die uit komen op Gamepass in 2020 zagen er ook leuk uit, vooral Bleeding Edge past in mijn straatje.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren