1. Square Enix heeft aankondigingen voor E3 in petto

Square Enix heeft aankondigingen voor E3 in petto

Maar om wat voor games het gaat, is nog afwachten

Tijdens aankomende E3 doet Square Enix een onbekend aantal aankondigingen.

Hoewel het vanzelfsprekend lijkt dat bedrijven nieuwe games aankondigen tijdens E3, was er tot voor kort veel onduidelijkheid over de beurs. Vorig jaar ging E3 niet door in verband met het coronavirus en hielden diverse bedrijven hun eigen digitale evenementen. Dit jaar gaat E3 wel door en Square Enix-directeur Yosuke Matsuda heeft nu aan het Japanse Nikkei laten weten dat fans nieuwe aankondigingen kunnen verwachten.

"Outriders, dat eerder werd uitgesteld, kwam op 1 april uit, gevolgd door Nier Replicant ver.1.22474487139... in april", zo begint Matsuda. "Dan is er nog Final Fantasy 7 Remake Intergrade, dat in juni uitkomt. Wat onze line-up daarbuiten betreft, kondigen we in de toekomst meer aan, waaronder tijdens de E3 in juni. Kijk daar alsjeblieft naar uit."

Het is voor het eerst dat bevestigd wordt dat Square Enix dit jaar zich met E3 bezighoudt. Het bedrijf hield voorheen tijdens E3 elk jaar een persconferentie, maar of dat dit jaar het geval is, is nog niet bekend. Andere bedrijven die hebben bevestigd iets met E3 te doen, zijn onder andere Nintendo, Microsoft, Ubisoft, Konami, Capcom en Take-Two.

Square Enix

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren