1. Square Enix onthult nieuwe Dragon Quest 11 S-trailer

Square Enix onthult nieuwe Dragon Quest 11 S-trailer

6 miljoen verkochte exemplaren

Tijdens de Tokyo Game Show heeft Square Enix een nieuwe trailer voor Dragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition onthuld.

Daarnaast laat de uitgever weten dat het aantal verscheepte exemplaren en verkochte digitale exemplaren van de game inmiddels 6 miljoen bedraagt. Op 4 december verschijnt de Definitive Edition van Dragon Quest 11, die in Japan lanceert met een speciale hoes.

Dragon Quest 11 kwam eerder al uit voor PlayStation 4 en Switch. Het spel is in Japan ook op 3DS verkrijgbaar. De S-versie van de game was voorheen exclusief op Switch verkrijgbaar. Hierin kunnen spelers op elk moment wisselen tussen HD-graphics en de 16-bit stijl van de 3DS-versie. Ook kan er gewisseld worden tussen de oorspronkelijke en nieuwe muziek. Het spel bevat zowel Engelse als Japanse dialogen.

Op 4 december verschijntDragon Quest 11 S: Echoes of an Elusive Age Definitive Edition voor PlayStation 4, Xbox One en pc. De game verschijnt ook op Xbox Game Pass.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Nice, ook op GamePass. :-)
 • Zijn er nog verschillen metde Switch versie? Heb daar al 150 uur in gestoken
 • @robertflappie

  Meestal zitten in dit soort edities de DLC packs inbegrepen. (Geen idee of die er waren voor dit spel, heb het niet gespeeld) En maybe 4K voor de pro en one x. Verder niks extra’s als het goed is.

  In feite is het gewoon de Switch versie. De Switch versie bevatte al extra’s ten opzichte van de ps4 versie.
 • Mooi dat hij ook naar de PS4 komt. Dit is een game waarvoor ik wil dubbel dippen.

  Maar ja het is ( de originele PS4 versie) dan ook niks voor niks mijn game van deze generatie

  https://www.insidegamer.nl/artikel/een-einde-van-een-generatie/

  :D
 • Ik moet nog steeds verder met de game. Heb zoals gewoonlijk weer veel te veel gekocht en te weinig kunnen uitspelen.
 • Dit is echt een geweldige game! Helemaal kapot gespeeld op de Switch! Ik hoop dat we snel een nieuw deel in de DQ franchise gaan krijgen.
 • Nog steeds een van de slechtste JRPG's die ik in recente jaren gespeeld heb. Godzijdank dat ik daarna YS 8 heb ontdekt, anders had ik de JRPG's eventjes achterwege gelaten :/ DQ11 is mij echt niet goed bevallen, ik kan enkel een goed woord kwijt voor Sylvando, voor niks anders in de game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren