1. Square Enix opent divisie die zich richt op maken van Switch-games

Square Enix opent divisie die zich richt op maken van Switch-games

De makers van Octopath Traveler

Square Enix heeft een team opgericht binnen het bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van games voor Switch, zo blijkt uit een gesprek dat Game Informer had met Tomoya Asano.
Het team achter de aankomende rpg Octopath Traveler is sinds april dit jaar een compleet eigen studio geworden, die zich gaat richten op Switch-games.

"Square Enix heeft besloten originele titels naar de Switch te willen brengen. Als Octopath Traveler het goed doet en dit fans aanspreekt, willen we ons blijven richten op Switch. Koop alsjeblieft een Switch als je games als Octopath Traveler leuk vindt."

"Er zijn meerdere andere titels waar we op dit moment voor Switch aan werken", vervolgt hij. "Als je nog even wacht, blijven we werken met Nintendo en kondigen we ze in de toekomst aan."

Het is niet bekend wanneer nieuwe games mogelijk worden onthuld. Komende week houdt Square Enix zijn persconferentie op E3. Ook Nintendo zendt een Direct uit. Octopath Traveler komt op 13 juli uit voor Switch.

Octopath Travaller

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ik ben echt blij met mijn switch. Heb tot nu toe mario maar ik denk dat ik in de toekomst bij het rek van de switch ga staan en nieuwe games ga proberen. Zonder enige gameplay te bekijken, tijd voor het verassingseffect.
  • @xcollin, als ik jou was zou ik wel checken wat je koopt andere kan je nog wel eens een nare verrassing kopen.
  • Heel, heel, heel erg leuk nieuws. Opdat veel ontwikkelaars in SE's voetstappen volgen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren