1. Square Enix houdt geen livestream ter vervanging van E3

Square Enix houdt geen livestream ter vervanging van E3

Kondigt nieuwe projecten op individuele basis aan

Square Enix gaat geen livestream houden ter vervanging van een E3-persconferentie.

Normaliter wordt elke juni E3 gehouden, een van de grootste gamebeurzen ter wereld waar allerlei nieuwe spellen worden aangekondigd. Diverse uitgevers, waaronder Square Enix, houden vlak voor de beurs begint vaak ook een persconferentie om daar hun onthullingen te doen.

Nu E3 dit jaar niet doorgaat in verband met het coronavirus, hebben diverse uitgevers, waaronder Sony en Microsoft, besloten zelf in de loop van deze lente en zomer een livestream ter vervanging in te plannen. Tijdens het publiceren van diens financiële rapportage van het afgelopen fiscale jaar laat Square Enix echter weten dit niet van plan te zijn.

In plaats daarvan kondigt Square Enix zijn nieuwe projecten op individuele basis aan. Dit laat Takashi Mochizuki van Bloomberg weten. Ook is het bedrijf aanwezig op het online event van Tokyo Game Show. Het is niet bekend welke spellen de uitgever van plan is om dit jaar te onthullen. Het bedrijf gaf eerder dit jaar met Final Fantasy 7 Remake één van zijn meest langverwachte titels uit.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren