1. Collection of Mana vastgelegd door Square Enix

Collection of Mana vastgelegd door Square Enix

Meer info tijdens E3?

'Collection of Mana' is de naam van een nieuw handelsmerk dat Square Enix in Europa heeft vastgelegd.

Meer details zijn er nog niet, maar het handelsmerk lijkt te wijzen op een verzameling met de diverse Mana-games. De eerste Secret of Mana verscheen in 1994 in Europa op de SNES onder de noemer Mystic Quest. Daarvoor kwam in Japan echter al een Mana-game uit in de vorm van een Final Fantasy spin-off. Na Secret of Mana zijn nog twee vervolgen uitgekomen, waaronder Legend of Mana op PlayStation. Ook kwam er een remake van het origineel, Sword of Mana, uit op de GameBoy Advance.

Mogelijk laat Square Enix meer weten over de reden van het vastleggen van het handelsmerk op de E3-beurs. Het bedrijf houdt daar een persconferentie in de nacht van maandag op dinsdag om 3:00 uur.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • In Japan is er al een soortgelijke collectie verschenen op de Switch. Ik neem aan dat dit een bevestiging is dat deze collectie eindelijk naar Europa komt.

    Ben benieuwd of ze Seiken Densetsu 3 dan ook eindelijk officieel in het engels vertalen. Deze SNES rpg is nooit buiten japan uitgebracht.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren