1. Square toont glimp van Final Fantasy 7 Remake

Square toont glimp van Final Fantasy 7 Remake

Het is iets...

Square Enix heeft op een foto van een ontwikkelaar van Final Fantasy 7 Remake op het scherm erachter beeld van de game getoond.
De foto was te vinden op een vacaturepagina van Square Enix, met daarop Naoko Hamaguchi, die de ontwikkeling van de game leidt.


Het gaat om een enkel, stilstaand beeld waarop de nieuwe versie van baas Air Buster te zien is. Hieronder kan de foto worden bekeken, met daaronder een screenshot van de vijand in de originele game.

De remake van de klassieke rpg komt naar PlayStation 4, al is een releasedatum nog niet bekend.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Het stelt misschien niet veel voor maar toch maakt zoiets als dit mij blij. Maar laat ze maar lekker alle tijd mee nemen. Ze hebben er in ieder geval slim aan gedaan om het alvast aangekondigd te hebben.
 • Voor degene die zeggen dat de titel te ver van tevoren is aangekondigd: jullie weten waarschijnlijk de geschiedenis van FF7 hardcore fans niet, hun herhaaldelijke vraag naar een remake en SE die hun continu een negatief antwoord teruggaf. De final fantasy 7 remake is een van de meest afgewezen remakes in de geschiedenis van de remake aanvragen, zo erg dat deze niemand ooit zou verwachten dat SE toch zou zwichten.

  Dat we straks een ff7 remake kunnen spelen is natuurlijk erg vet, maar het aller, aller, ALLER belangrijkste is dat SE zijn standpunt tov een ff7 remake heeft herzien. En dat is ook te zien aan de reacties van de hele wereld toen FF7 remake was aangekondigd. Het is niet belangrijk dat we hem NU krijgen. De belangrijkste overwinning is DAT we hem gaan krijgen. SE is overstag, dat is wat telt. Wanneer is bijzaak. We wachten, hopen, dromen al zo lang dat tijd bijzaak is.

  Tenzij je verwacht binnen nu en 5 jaar te overlijden. Dan kan het wel een issue worden.
 • @Fukushu

  Punt is dat het een ps3 game was, daarna weer een ps4 game en waarschijnlijk gaat ie de ps4 niet eens halen.

  Er zijn wel wat problemen geweest tijdens de ontwikkeling maar het blijft zeer slecht dit tempo. Ik denk ook dat SE enigsinds spijt heeft van deze remake. Budget loopt helemaal de pan uit.
 • @Fukushu

  Dit dus. En daarbij is vroeg aankondigen in het algemeen een goed iets
 • @Meta_coola
  Daar zullen de meningen over verdeeld zijn. Begrijp het verhaal van Fukushu best maar ik zit verder niet zo in het FF gebeuren. Maar ik gok zomaar dat de meeste gamers het fijner vinden om een periode van 6 maanden tot 1,5 jaar te wachten dan dat we tijden voorafgaand hebben van 3-5 jaar. Maar ja wie weet zit mijn onderbuik er wel naast.
 • @xevulutionx

  Tja ik ben één van die mensen die graag wil weten waar developers mee bezig zijn. Laat bijvoorbeeld maar op E3 zeggen we zijn bezig met Prince of Persia , we zijn bezig met Soldier of Fortune 4, we zijn bezig met fable 4 en we laten nu een klein stukje progressie zien. Dan kan mij het echt niet schelen dat ik de game pas in 2021 kan spelen. Heb ik ten minste iets in het voor uitzicht.

  Met films net zo Godzilla: King of Monsters is direct na eerste film aangekondigd in 2014 release is pas 2019. Totaal niet erg dat ik 5 jaar moet wachten want ik weet nu in iedergeval 2019 word het jaar van Godzilla.
 • @Meta_coola

  Als Nomura eraan mee werkt wil je gewoon niet weten hoe het eraan toe gaat…. waardeloze dev



  Zolang die creep van FFXIII er maar niet aan mee werkt is het goed. Kwijl nogsteeds over Lightning heen.
 • @Fukushu

  Haha. Ik dacht dat FF7 al talloze keren opnieuw is uitgebracht. Heb de serie nooit echt gevolgd (ooit wel eens een deeltje gespeeld), maar ik heb het idee dat het in de nieuwsberichten altijd over FF7 ging, maargoed zo te zien heb ik het mis.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren